Maries Bakker

13 nye lækre arkitekttegnede kvalitetsrækkehuse

Maries Bakker - særdeles attraktivt
Nu udbydes 13 nyopførte arkitekttegnede rækkehuse tegnet af schmidt/hammer/lassen architects. Rækkehusene er tegnet og bygget med fokus på høj kvalitet, rene linjer, godt lysindfald, gennemtænkt indretning og med en tydelig reference til skandinavisk arkitektur og klassisk nordisk stil.

Der er lagt vægt på fællesskabet, og området har en oase af en fælles have, hvor naboskabet kan plejes. Der etableres et antal højbede, hvor ejerforeningen kan afgøre fordeling og anvendelse. Der etableres desuden legområde mod øst. Til hver bolig hører terrasse, som er afgrænset af bøgehæk mod naboen.

Fred og ro i naturskønne omgivelser
Boligerne er beliggende meget naturskønt ved Hans Broges Bakker med de smukke, gamle villaer som naboer. Fredskoven og den smukke natur ved Brabrand Sø er en stående invitation til en løbetur, til hundelufteri eller til blot at nyde naturen.

Nærområdet har alt, hvad du skal bruge. Fra dagligvarebutikker, daginstitution, folkeskole og Kultur- og Forsamlingshuset ”Det gamle Gasværk". Forsamlingshuset bruges flittigt til forskellige kreative projekter, kunstnerbesøg, musik og kan også lejes til private fester. Her kan du møde naboerne, hvis du ønsker at dyrke det fællesskab Gammel Brabrand er kendt for.

Har du brug for at pendle til arbejde, er der ikke langt til motorvejen, ligesom det er nemt at hoppe på bybussen. Aarhus centrum med dens kulturelle udbud og byens puls er ikke længere væk end en dejlig cykeltur ad Brabrandstien.

Kvalitetsbyggeri fra A til Z
Byggeriet står allerede færdigt, så der er mulighed for at rykke hurtigt ind i dit nye hus. Materialevalget er med gedigne materialer, hvor der er kræset om detaljerne, og der er et minimum af vedligeholdelse. De opføres med lyse teglsten og vinduer og døre i træ/alu. På nordsiden af boligen er der eksklusiv brugsret til redskabsskur og carport, og mod syd er der terrasse.

Rækkevillaen har en moderne indretning og byder på entré med garderobe og trappe til boligens øverste etage. Gæstetoilet, praktisk bryggers med håndvask, skabe og vaskesøjle. Dejligt køkken med hvide elementer, der er leveret af Svane. Her er spændende detaljer som blandt andet Quooker. Stuen ligger lyst i forlængelse af køkkenet, og fra de store vinduespartier strømmer lyset ind. Fra stuen er der udgang til den skønne sydvendte terrasse. På de to gavlboliger (3A og 3P) er der ekstra gavlvindue i stueplan og dermed endnu mere lysindfald.

Første salen byder på repos med ovenlys. Skønt stort soveværelse mod nord med indbyggede skydelåge skabe og skrånende loft, som giver en fantastisk rumfornemmelse. 2 gode store værelser mod syd, ligeledes med skabe, og hvor den skrånende loftshøjde er udnyttet til hemse. De høje skrånende lofter og de aflange vinduer giver en fantastisk fornemmelse af masser af lys og luft. Lækkert badeværelse med god størrelse bruseniche, vægophængt toilet og Svane element med bordplade i hvid marmor med istøbt firkantet vask.

Boligerne er energivenlige med lavt varme forbrug samt genvindingsanlæg, der sikrer et godt indeklima.  Boligerne har flotte trægulve i eg samt klinker i badeværelse, toilet, bryggers og entré og der er gulvvarme overalt i boligen.

Dit nye hjem?
Du er velkommen til at kontakte home i Vestbyen på tlf. 8615 2700 for yderligere info. Velkommen til Maries Bakker.

Vis mere

Om boligerne

 • Kontantpris 2.995.000 - 3.150.000 kr.
 • Ejendomstype Rækkehus
 • Boligareal 106 - 112 m2
 • Antal boliger 13
 • Ledige boliger 0

Fakta

 • Byggeår 2019
 • Afstand til indkøb 1.000 m
 • Afstand til off. transport 100 m
 • Afstand til centrum 5.000 m
 • Afstand til skole 950 m
 • Gårdmiljø Ja
 • Antal rum 4
 • Antal plan 2
 • Antal toiletter 2
 • Energimærke A15

Mød os


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo