Talrækkerne

Arkitektonisk smukke rækkehuse i 2 plan

Bemærk: Åbent hus er i salgspavillionen på Frikvarteret 2 i Frederikssund. Indkørsel på Roskildevej 160 D.

 

Alle rækkehuse opføres i to etager fordelt i 7 klynger med haver vendt mod enten syd eller vest. Så får du mest muligt ud af lyset, både inde og ude, uanset om du vælger et type A eller type B hus. Type A husene ligger i alle gavle med et gavlvindue på begge etager og en have, der følger gavlen og møder terrassen foran huset. De øvrige er type B huse med have bagved og terrasse foran huset.  
Det er denne balance mellem det private og fællesskabet, vi har tilsigtet med udformningen og måden at arrangere rækkehusene i Frederikssund. På ankomstsiden er der gjort plads til et grønt areal foran hvert hus, der giver en åben og indbydende forhave. Her er der overdækket parkering og plads til cykler, samt en mindre opholdsterrasse, hvor man kan være med i fællesskabet og se børnene lege på gaden.  
Vi tilbyder to typer rækkehuse.  
For at skabe en varieret bebyggelse har vi givet husene forskellige arkitektoniske detaljer. Det medvirker til at husene opleves forskelligt. Og når du kommer tæt på, oplever du en detaljerigdom, der gør arkitekturen let og indbydende. Vi har arbejdet med kassetter omkring vinduerne, som giver dybde og skyggevirkning til facaderne. I stueplan er der arbejdet med tegldetaljer, som gør facaden levende og interessant at se på. Vi synes i høj grad, at det er lykkedes at skabe en spændende og varieret bebyggelse fuld af de kvaliteter, der udgør en god bolig som grundlag for et godt naboskab husene imellem. 
På 1. salen er der loft til kip, som giver ekstra luft og lys hele vejen ned gennem huset. På 1. sal har du mulighed for at vælge om du ønsker 3 værelser eller 4 værelser. Skal børnene have lidt mere plads til at boltre sig på, eller kunne trække sig tilbage i fred og ro, kan der tilkøbes 1 - 2 hemse. Der kan endvidere etableres ovenlysvindue. Etablering af hemse og ovenlysvindue udføres som tilkøb. 
Materialevalget i husene er kendetegnet ved, at de får alle boliger til at fremstå lyse og indbydende. Allerede når du træder ind i entréen fornemmer du kvaliteten med de store grå fliser på gulvet og garderobeskab fra HTH. En skydedør afskærmer ind til husets stue og køkken/alrum.  
Husets trægulve udføres i eg lamelparket og det hvide køkken er fra HTH med hvide skuffer og skabe med diskrete greb. Induktionskogeplade, indbygget ovn samt integreret køle-/fryseskab og opvaskemaskine er naturligvis også en del af indretningen i dit nye, moderne hjem. 
Vis mere

Om boligerne

 • Kontantpris 2.695.000 - 2.995.000 kr.
 • Ejendomstype Rækkehus
 • Boligareal 108 - 116 m2
 • Antal boliger 4
 • Ledige boliger 1

Fakta

 • Byggeår 2020
 • Afstand til indkøb 1.000 m
 • Afstand til skov 1.000 m
 • Afstand til off. transport 300 m
 • Afstand til skole 1.000 m
 • Antal rum 4 - 5

Mød os


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo