Rasmus overtager hele butikken: Mørch lyser op på Sydkysten

Rasmus overtager hele butikken: Mørch lyser op på Sydkysten

Fra drøm som trainee til virkelighed som indehaver: 34-årige ejendomsmægler Rasmus Mørch bliver 100 % indehaver af tre home-butikker langs Sydkysten - fra Solrød Strand til Brøndby Strand.

8. oktober 2019

’Rasmus’ er elskværdig.

Det er i hvert fald betydningen af drengenavnet, som 30.000 bærer til fornavn i Danmark. ’Rasmus Mørch’ er der kun syv af i Danmark, men kun én der elsker home så meget som han.

Faktisk så højt, at Rasmus Mørch fra 1. november er ene indehaver af tre home-forretninger langs Sydkysten.

”Det er kæmpestort for mig. Det turde jeg kun drømme om, da jeg i starten af tyverne trådte ind i home som trainee. Nu har jeg papir på tre butikker. Drømmen er gået i opfyldelse, ” siger 34-årige Rasmus Mørch, der har fejret ’kobberbryllup’ i home-kæden i år.

Slut med parløb

De seneste år har han kørt tæt parløb med Anne Crone om home Solrød og home Greve-Karlslunde. De forretninger bliver nu 100 % Rasmus Mørchs, der allerede tog forsmag på sin fulde frihed tilbage i juni, hvor han fik nøglerne til home Vallensbæk-Ishøj.

”Jeg er taknemmelig for, hvad jeg har lært og opnået indtil nu – og jeg glæder mig virkelig til at føre de tre forretninger videre mod nye mål sammen med mine suveræne medarbejdere, ” siger Rasmus Mørch.

Tre butikker langs kysten

Med de tre butikker som perler på en snor langs kysten hænger tingene rigtig godt sammen for boligejere med salgsplaner og købere på boligjagt fra Jersie St. syd for Solrød til Brøndby Strand St. mod nord.

”Vi dækker hele strækningen mod København, og det er en fordel, for vi har mange tilflyttere fra København – og folk flytter mellem Vallensbæk, Ishøj, Greve, Karlslunde og Solrød, så vi hjælper en masse folk godt hjem, ” siger home-mægleren.

Det er fire år siden, at Rasmus Mørch blev det ene hjul i duoen som indehaver og daglig leder i home Greve-Karlslunde og home Solrød. Siden har han fordoblet både homes markedsandel og boligsalg.

Selv bor Rasmus i Karlslunde – lige i smørhullet mellem de tre butikker – med sin kæreste Christina og sønnen August på to år.

 


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info


/ home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

  1. Eller

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder & inspiration om boligmarkedet 10-15 gange om året.
Du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.
NB! Efter du har tilmeldt dig, vil du modtage en e-mail med et link, hvor du skal bekræfte tilmeldingen.
Hvis du oplever problemer med tilmeldingen eller har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på homeas@home.dk

Du er nu tilmeldt

Glæd dig til at få gode tips og nyheder via vores nyhedsbrev. Nu skal du bare læne dig tilbage og glæde dig!

Der skete en fejl!