Nyt trekløver ’forsikrer’ boligejere på Vestegnen

home Glostrup Brøndby og Albertslund får tre nye indehavere pr. 1. november. Thomas, Kasper og Chris vil slå et slag for Vestegnen og hjælpe folk med nogle af livets største beslutninger.

8. oktober 2019

Det er et allerede godt sammentømret og slagkraftigt trekløver, der fra 1. november skal drive home-butikken på Hovedvejen 126 i Glostrup.

Thomas Nobel, Kasper Velbæk og Chris Oxholm kender hinanden som tidligere kolleger gennem flere år, og nu finder de sammen igen som indehavere af home Glostrup Brøndby og Albertslund. Og slagkraften er bogstavelig, da to ud af de tre kender til muay thai, thaiboksning, fra det lokale kampsportscenter Mikenta i Albertslund.

Nu er de klar til kamp for boligejerne i området – med fredelige midler - og hjælpe folk godt hjem.

Trekløver med bred erfaring

Ejendomsmægler Thomas Nobel, 47 år, er den ældste i trekløveret, og han kommer uden de to andres kampsportstræning, men med en bred erfaring inden for ejendomsmægler- og forsikringsbranchen. Thomas har arbejdet i tre andre ejendomsmæglerkæder tidligere – blandt andet som indehaver.

”Jeg tror på rettidig omhu, ordentlighed, flittighed, ejerskab og mod til at gøre det perfekte arbejde for mine kunder, ” siger Thomas Nobel, der medbringer et kæmpe professionelt og personligt netværk.

Også Chris Oxholm har mæglerbranche-blodet flydende i årerne.

”Jeg er jo ikke heller ikke helt ny i mægleruniverset, ” siger Chris Oxholm, 39 år, der startede som trainee og arbejdede sig hele vejen op til daglig leder i en ejendomsmæglerforretning med stor succes, inden han tog et sving på karrierevejen.

Drenge fra Vestegnen 

Nu er han tilbage, hvor karrieren startede – og i øvrigt også retur til Vestegnen, hvor han er vokset op og ligeledes bor igen.

”Som et gamle ordsprog siger: Du kan flytte drengen fra Vestegnen, men aldrig flytte Vestegnen fra drengen, ” siger han med et smil.

Trekløveret kommer også med fælles erfaring fra forsikrings- og pensionsverdenen, og det ser de også som en fordel for kunderne.

”Fordelen er, at jeg har et endnu større overblik over nogle af de vigtigste ting i folks hverdag, deres boligsituation og deres generelle sikkerhed omkring livsforsikringer, sundhedsforsikringer, ejerskifte og etc.,” siger Chris Oxholm.

Det tredje kløverblad, 33-årige Kasper Velbæk, har også har stor erfaring med ledelse, salg og rådgivning. Også han er godt forankret på Vestegnen gennem sin opvækst.

Det man husker bedst er...

Kundeoplevelsen ligger trekløveret meget på sinde.

”At man føler sig godt behandlet, det er noget, alle husker efter handlen, ” siger Chris Oxholm.

”Det er store og vigtige beslutninger, det drejer sig om – som hvor du skal bo de næste mange år. Vi har alle meget fokus på et højt serviceniveau, og jeg håber, vi kan skabe en god personlig kontakt til vores kunder og give dem en ekstraordinær oplevelse, ” siger Kasper Velbæk, der ikke blot kommer ’home’ men også hjem til Danmark efter at have rejst i verden og boet med sammen med kæresten i Thailand gennem en længere periode.

Fælles drøm

For de tre venner er det en gammel drøm, som nu går i opfyldelse – at få en ejendomsmæglerforretning sammen. De er klar til at åbne døren til Vestegnen, hvor de tager over efter Anne Crone.   

Med flid og hårdt arbejde kommer man som sagt langt, og med en god sjat synlighed på nettet er der taget de første skridt mod succes for boligejere med salgsplaner i Glostrup, Brøndby og Albertslund.

Og det sidste er der også styr på, for Thomas kommer til med et par års erfaring i en virksomhed med speciale i online markedsføring.

”Ja, nu er det på tide at komme tilbage til ejendommene, ” runder Thomas Nobel af.

Fra venstre mod højre: Thomas Nobel, Chris Oxholm, Kasper Velbæk


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info


/ home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

  1. Eller

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder & inspiration om boligmarkedet 10-15 gange om året.
Du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.
NB! Efter du har tilmeldt dig, vil du modtage en e-mail med et link, hvor du skal bekræfte tilmeldingen.
Hvis du oplever problemer med tilmeldingen eller har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på homeas@home.dk

Du er nu tilmeldt

Glæd dig til at få gode tips og nyheder via vores nyhedsbrev. Nu skal du bare læne dig tilbage og glæde dig!

Der skete en fejl!