Menu

Stor fremgang i fremvisninger af lejligheder

Stor fremgang i fremvisninger af lejligheder

Køberne ser på flere boliger end for et år siden. Sommerhuskøberne er mest fremme i skoene med næsten 20 % flere fremvisninger

28. november 2018

Ejendomsmæglerne var mere på trapperne i oktober - med køberne, der så 5 % flere lejligheder end måneden før, viser fremvisningsindekset fra home og Danske Bank.

Det står i skærende kontrast til den seneste tids skriverier om en forestående, stejl nedtur på lejlighedsmarkedet. Fremvisningsindekset sætter normalt en pejling for de kommende måneders handler.

”Vi forventer ikke et boom i salget af lejligheder, selv om der vises flere lejligheder frem, men vi kan se, at der lige nu er fast bund under markedet. Der er købere - og de har mere at kigge på. Udbuddet er steget over 22 % på et år, og det spiller også ind på antallet af fremvisninger, ” siger Michael Dalsager, der er senior kommunikationskonsulent i home:

”Køberne ser på flere lejligheder i det nuværende marked, der handles mere om tingene og vigtigst, der skrives også fortsat under. Færre købsaftaler end sidste år, men pænt flere end i årene 2011-2014.”

Der er også flere fremvisninger af huse og sommerhuse fra september til oktober. Og køberne ser på flere boliger end for et år siden. Sommerhuskøberne er mest fremme i skoene med næsten 20 % flere fremvisninger.

Foto: Palle Skov


/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info


/

home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

  1. Eller

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder & inspiration om boligmarkedet 10-15 gange om året.
Du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.
NB! Efter du har tilmeldt dig, vil du modtage en e-mail med et link, hvor du skal bekræfte tilmeldingen.
Hvis du oplever problemer med tilmeldingen eller har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på homeas@home.dk

Du er nu tilmeldt

Glæd dig til at få gode tips og nyheder via vores nyhedsbrev. Nu skal du bare læne dig tilbage og glæde dig!

Der skete en fejl!