I Nordhavn bliver boligkøberne en del af noget

I Nordhavn bliver boligkøberne en del af noget

Nordhavn har identitet og byens højeste kvm-priser – og hitter stort hos køberne

2. marts 2020

Hvis du har haft næsen sat op efter en lejlighed i Nordhavn, så har der ikke været alverden at komme efter de seneste måneder.

Faktisk er kurven over lejligheder til salg kravlet nedad og nedad siden juli 2019, så udbuddet på nettet er reduceret til det halve af, hvad Nordhavn bød på for bare et år siden.

Derfor falder det på et tørt sted, at der nu kommer 81 nye lejligheder til salg i byggeriet ’Fortkaj’. Her er skrevet 300 købere op til lejlighederne, der netop er kommet til salg.

”Der er allerede reserveret boliger, og vi er ved at udsende købsaftaler, ” siger ejendomsmægler og Cand.jur., Lars Heede-Ørsted, der er indehaver i home Nordhavn.

Han er en af Hovedstadens erfarne projektmæglere.

”Når du flytter hertil, bliver du del af noget” lyder introen, når køberne læser om ’Fortkaj’, der bliver opført i Nordhavns Århusgadekvarteret. Det er en af Københavns mest populære bydele, fremhæver Lars Heede-Ørsted.

Og det samme gælder for Nordhavn som helhed.

Nordhavn har – næsten – alt hvad en boligsøgende drømmer om. Det er bynært, områdets mange tilbud giver et unikt miljø, her er metro, udsigt og så selvfølgelig vand, nævner home-mægleren.

”Vi oplever specielt stor tiltrækning til Nordhavn, fordi området udmærker sig ved at have nogle helt unikke tilbud for et så lille område. Området har identitet, og folk vil gerne være en del af noget, ” forklarer Lars Heede-Ørsted og tilføjer, at Nordhavn er for alle – unge, familier og dem i den frie alder efter børn og karriere.

Men køberne har altså fået færre lejligheder at vælge imellem på Nordhavn, og det er mest, fordi salget af lejligheder er steget væsentligt i slutningen af 2019 og i starten af 2020, uden at der er kommet nyt til salg.

Lige siden udskydelsen af boligskattereformen til 2024 har køberne igen været på jagt efter lejligheder – og især for de nye projekter har det løftet salget markant.

”Oven i det er renten blevet endnu lavere, og folk har efterhånden vænnet sig til, at de skal sælge, før de køber nyt. Så det er ikke overraskende for mig, at vi igen sælger godt med lejligheder – for markedet er stadig er positivt, og vi møder mange købere i gode jobs, ” siger Lars Heede-Ørsted og nævner, at der også ses flere købere, der investerer i en enkelt lejlighed, som de lejer ud, fremfor at have pengene stående til minusrenter eller i aktier og obligationer.

Det kræver også en god indkomst at købe en lejlighed på Nordhavn, der lige nu i gennemsnit har den højeste kvm-pris af alle bydele i København, ifølge tal fra Boligsiden.dk. I januar lå kvm-prisen på over 56.000 kr. 

De sidste tre-fire måneder har home Nordhavn solgt godt ud af projektet ’Kajplads 2150’, og nu gælder det altså det nye projekt ’Fortkaj’.

Hvis du vil læse mere om de nye boliger på ’Fortkaj’, så kig her:

https://home.dk/boligprojekter/region-hovedstaden/oesterbro-center/fortkaj/

Læs også:

Købere i sovepose-kø til 55+boliger med Middelhavs-klima

Hver 3. har ikke råd til gennemsnitshuset


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info


/ home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

  1. Eller

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder & inspiration om boligmarkedet 10-15 gange om året.
Du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.
NB! Efter du har tilmeldt dig, vil du modtage en e-mail med et link, hvor du skal bekræfte tilmeldingen.
Hvis du oplever problemer med tilmeldingen eller har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på homeas@home.dk

Du er nu tilmeldt

Glæd dig til at få gode tips og nyheder via vores nyhedsbrev. Nu skal du bare læne dig tilbage og glæde dig!

Der skete en fejl!