home sælger paphuse på 3,3 kvm

Det er de mest bæredygtige festivalboliger på årets Smukfest – i genbrugspap, der ender som toiletpapir efter festivalen

5. marts 2020

home sælger normalt ’fast ejendom’ og rigtig mange boliger i mursten og træ. Men pap…

Ja, paphuse er et af de nyeste tilbud til salg hos ejendomsmægleren, og det sker i samarbejde med festivalen Smukfest.

”Vi sælger i alt 250 paphuse i ’home Sweet home’-lejren – på 3,3 kvm og hver med plads til to personer. I en verden, der svømmer i plastik, er det kun skønt, at vi kan være med til at sælge festivalboliger med god samvittighed, ” fortæller Mikkel Braae-Andersen, der er marketing- og kommunikationschef i home-kæden. 

home er vært og legekammerat
Pappet fra husene indgår efter festivalen i en grøn cyklus, nemlig som toiletpapir til næste års gæster.

home er ’legekammerat’ og vært på Smukfest 2020 – og det er kombinationen, der tæller. Det handler ikke kun om at have sit logo på husene. Værter fra home-butikker i hele landet kommer nemlig til Skanderborg for at hjælpe og hygge om gæsterne i lejren – med 24 timers bemanding i receptionen.

”Vi er ejendomsmægler for alle, der flytter – og vi er vant til at vise frem og få folk godt hjem, men det er alligevel en meget unik og anderledes oplevelse pludselig at være vært for 500 festivalgæster, ” siger Mikkel Braae-Andersen og fremhæver, at den fælles oplevelse også samler home som arbejdsplads og mæglerkæde.

Salget er startet
Det er andet år med en ’home Sweet home’-lejr, og home og Smukfest klar til at udbedre eventuelle bygningsskader eller sørge for hurtig genhusning, hvis vejret driller.

”Vi har ekstra huse med igen i år, så ingen kommer til at gå våde i seng, hvis det står til os. Vi glæder os over den gode stemning, der var i lejren. Det bliver uden tvivl lige så godt i år, ” siger partnerskabsansvarlig Allan Baunsgaard fra Smukfest. 

Salget af paphusene er gået i gang, og i skrivende stund var der fortsat ledige huse på tilhørende ’frimærke’ til salg. Et hus til to koster 1100 kr.: https://smukshop.dk/boformer2020/paphus_2020 Boligpræsentation: Det er 3,3 kvm. festival-liebhaveri
Med et home Sweet home-paphus har du en helt unik mulighed for at flytte ind i en bæredygtig festivalbolig til Smukfest 2020. Placeringen er i top med bare fem minutters gang til Sherwood og resten festivalpladsen. Beliggenheden er en ren 5’er.

Det er et typehus, ja, men hvilken type!!! Det nemlig er lavet i pap – lige i Skovlundens ånd. På dette område fester vi ekstra samvittighedsfuldt og kærligt – overfor hinanden og miljøet. 

Der er dør og et udluftningsvindue i dit paphus, og det er ideelt for to personer.

Papteltet er selvfølgelig testet til at klare en Smukfest. Du sætter selv dit hus op ved ankomst. Det tager få minutter, så er der rejsegilde – det er en hyggelig måde at starte festivalen på. Og så kan du også se frem til en uge i en skøn bolig med minimalt vedligehold.

Når du forlader pladsen, kan du med et snuptag makulere dit paphus. Så er der dejlig toiletpapir til folket i 2021! På den måde minimerer vi både affaldsmængden og din oppakning hjemmefra.

Paphuset er delvist møbleret, og der medfølger luftmadras til 2 personer med dit home Sweet home-paphus.

Paphuset måler 2,20m i dybden, 1,50m i bredden og 1,30m i højden. Det er 3,3 kvm. festival-liebhaveri, hvis du spørger os:  https://smukshop.dk/boformer2020/paphus_2020

Foto: Helene Roest

Læs også: 

Huse i genbrugspap hitter på Smukfest

Det gode naboskab overstrålede skybrud i paphuslejr


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info


/ home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

  1. Eller

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder & inspiration om boligmarkedet 10-15 gange om året.
Du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.
NB! Efter du har tilmeldt dig, vil du modtage en e-mail med et link, hvor du skal bekræfte tilmeldingen.
Hvis du oplever problemer med tilmeldingen eller har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på homeas@home.dk

Du er nu tilmeldt

Glæd dig til at få gode tips og nyheder via vores nyhedsbrev. Nu skal du bare læne dig tilbage og glæde dig!

Der skete en fejl!