Menu

Paphus-projekt revet væk på under en time

(UD)SOLGT: 528 heldige festivalgæster har sikret sig et ‘HOME SWEET HOME’

4. marts 2019

PRESSEMEDDELELSE


NY REKORD:
Præcis 56 minutter. Længere tog det ikke, før der blev meldt udsolgt af 264 ‘HOME SWEET HOME’ paphuse på årets Smukfest.

Dermed har 528 heldige festivalgæster sikret sig et ‘HOME SWEET HOME’ paphus - et trygt og roligt hjem at komme hjem til i anti-dagligdagene fra 7.-11. august.

Ifølge festivalens boforms-koordinator Mads Thygesen er de 56 minutter rekord for, hvor hurtigt boformen er blevet udsolgt.

Det er tredje år i træk, at Smukfest tilbyder de to-personers paphuse som boform men første gang, at home er ’legekammerat’ (sponsor) på Smukfest.

”Vi var klar over, at det er en yderst populær boform for folk, der ønsker et ’break’ i hverdagen, så vi havde regnet med, der blev rift om de 264 ‘HOME SWEET HOME’ pap-boliger, men at man skulle være hurtig ved tasterne for at sikre sig en af de festlige, bæredygtige boliger er alligevel en positiv overraskelse,” siger marketing- og kommunikationschef i home-kæden Mikkel Braae-Andersen.

Der er tale om et selvbyggerhus i enkel stil bygget af genbrugsmaterialer på Skanderborgs måske smukkeste adresse midt i bøgeskoven.

De ’bære- og væredygtige’ boliger ligger på Skovlund i Skanderborg – kun fem minutter på gå-ben fra Smukfests Sherwood-indgang – og står klar til opstilling og indflytning d. 6. august i år.

Når man rejser hjem fra festivalen, makulerer man sit ‘HOME SWEET HOME’ paphus, som genbruges og bliver til toiletpapir til deltagerne på næste års Smukfest.

Marketing- og kommunikationschef Mikkel Braae-Andersen kunne ikke have ønsket sig en bedre start på samarbejdet mellem Smukfest og home.

”Vi er glade for at have fået chancen som Smukfest-sponsor på en boligtype, der ligger smukt i tråd med vores daglige virke i home, hvor vi er 900 engagerede mennesker, der hver dag gør vores bedste for at hjælpe vores kunder med at komme trygt fra deres nuværende hjem til et nyt hjem,” siger han.

home stiller til august med et hold af medarbejdere fra kæden, der vil hygge om og hjælpe gæsterne i ‘HOME SWEET HOME’-lejren.

Se en beskrivelse af ’HOME SWEET HOME’ paphus her: https://home.dk/sweethome

Se boligprojekter, vi har til salg for vores samarbejdspartnere her: https://home.dk/boligprojekter


/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info


/

home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

  1. Eller

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder & inspiration om boligmarkedet 10-15 gange om året.
Du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.
NB! Efter du har tilmeldt dig, vil du modtage en e-mail med et link, hvor du skal bekræfte tilmeldingen.
Hvis du oplever problemer med tilmeldingen eller har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på homeas@home.dk

Du er nu tilmeldt

Glæd dig til at få gode tips og nyheder via vores nyhedsbrev. Nu skal du bare læne dig tilbage og glæde dig!

Der skete en fejl!