Menu

Sommerhus-salg næsten fordoblet på 5 år

SOL OVER ’GULDHJEM’: Der var høj sol over sommerhussalget i 2017, og det ser ud til at fortsætte i år. Det viser nye tal fra Boligsiden.dk for hel markedet.

1. marts 2018

Sammenlignet med antallet af handler i januar for bare fem år siden er der tale om en stigning i salget på 96 procent fra 239 til 468 handler. Og salget i årets første måned er steget støt hvert eneste år.

Ifølge ejendomsmæglerkæden Home er det en pallette af ting, der har sat gang i sommerhussalget:

"Der er generelt en udbredt optimisme i samfundet, renten er ekstremt lav, udlejningsmulighederne er gode, muligheden for realkreditbelåning er øget til 75 %, og stigende friværdier i danskernes helårshuse giver flere lyst og råd til et sommerhus,” siger Mads Ellegaard, der er relationschef i home.

Mens salget det seneste år er steget i landsdele som Østjylland, Fyn, Nordjylland og Vest- og Sydsjælland, er det faldet i Nordsjælland. Årsagen er ifølge Boligsiden stigende priser.

FAKTA: Stigning i sommerhushandler seneste fem år:

 Kilde: Boligsiden.dk

Læs også: "Sommerhuse tager et stort prishop - og allermest ét sted" her

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.
Kontaktinfo

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Når du bestiller et VærdiTjek, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Få vores nyhedsbrev