Menu

Renten stiger – men boligkøb koster det samme

’FASTFORRENTET’

7. marts 2018

Selvom renterne er steget den seneste måneds tid, er det værd at bemærke, at de fortsat er meget lave, lyder det fra privatøkonom i Danske Bank Louise Aggerstrøm Hansen.

”Det koster således stort set det samme at tage et fastforrentet lån i februar 2018 som i februar 2017. Renterne er således fortsat på et niveau, der sammen med det generelle opsving i dansk økonomi er med til at understøtte boligmarkedet,” siger hun.

”Mange har sikkert set overskrifter om, at renten er kravlet lidt op på det seneste, men man skal lige huske proportionerne. Det er fortsat meget billigt at finansiere sit boligkøb, og man kan med et fastforrentet lån fortsat sikre sig en fast lav ydelse i op til 30 år,” siger relationschef i home Mads Ellegaard.

Det er ifølge Danske Bank ikke tidligere set, at renterne skulle stige fra så lave niveauer, som vi står foran i den kommende tid. Det kan godt komme til at forårsage noget turbulens på dele af boligmarkedet, forudser banken.

Primært ejerlejlighedsmarkedet i København, hvor priserne er steget kraftigt gennem en længere periode, kan være udsat her, vurderer Louise Aggerstrøm Hansen, så derfor vil det være klogt ikke at sætte sig alt for stramt i det, lyder hendes råd.

Læs også: "Trods nervøsitet: Lavere renter til flexlånere" her

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder / inspiration om boligmarkedet. Nyhedsbrevet udkommer 10-15 gange om året.
Du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager på mail.
NB! Efter du har sendt din tilmelding, vil du modtage en e-mail med et link, hvor du ved klik på linket skal bekræfte, at du fremover ønsker nyhedsbreve fra os.
Hvis du oplever problemer med tilmeldingen eller har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på mailadressen: homeas@home.dk

#YesHeading

#YesText

Der skete en fejl