Menu

Flere nye jobs arbejder for boligmarkedet

BOLIGMARKED: Arbejdsmarkedet har overrasket positivt på det seneste. Og det er godt nyt for boligmarkedet.

7. marts 2013

Nationalregnskabstallene viser en beskæftigelsesfremgang på 6.000 personer fra 3. til 4. kvartal sidste år - og ledighedstallene for januar viser et fald i ledigheden på 3.100 personer fra december til januar.

 

Tal fra Dansk Jobindex for februar viser også et forholdsvist højt niveau sammenlignet med, hvad der har været gennemsnittet for de seneste år. Der var således i februar 16.000 nye jobannoncer på nettet. Det er isoleret set et lille faldt på 200 jobannoncer sammenlignet med januar - men sammenlignet med sidste år, så er niveauet for nye jobannoncer lagt på nettet klart steget, oplyser Danske Bank, der har kigget nærmere på tallene.

 

"Antallet af nye jobannoncer lagt på nettet er ikke en perfekt pejling på udviklingen i beskæftigelsen og ledigheden, men gennem de seneste år har Dansk Jobindex alligevel været en tidlig indikator på udviklingen på arbejdsmarkedet, og Dansk Jobindeks peger i øjeblikket på en bedring i relation til krisen på arbejdsmarkedet," siger cheføkonom i Danske Bank Steen Bocian.

Ifølge ejendomsmæglerkæden home er et bedre jobmarked en af de afgørende faktorer for, at boligmarkedet retter sig op:

 

"Jobmarkedet og boligmarkedet er nært forbundne. Uden arbejde er det de færreste familier, der kan eller vil købe en bolig, så en fremgang i beskæftigelsen gør, at vi også tør tro på, at den bedring på boligmarkedet, vi har set over de seneste måneder vil fortsætte de kommende måneder, siger Mads Ellegaard, der er relationschef i home:

 

"Vi tror, at det vil sætte mere gang i boligdrømmene og flyttehjulet igen."

 

home har tidligere gennemført en spørgeundersøgelse, der viser, at danskerne er mest bekymrede for at miste jobbet. Derefter er det stigende rente og boligskat, der bekymrer danskerne mest.

 

Læs også: Det lysner for boligmarkedet

 

 

Bestil salgsvurdering

Udfyld dine kontaktoplysninger og info om boligen, du gerne vil have vurderet, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Når du bestiller et VærdiTjek, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Få vores nyhedsbrev