Menu

Flere nye jobs arbejder for boligmarkedet

BOLIGMARKED: Arbejdsmarkedet har overrasket positivt på det seneste. Og det er godt nyt for boligmarkedet.

7. marts 2013

Nationalregnskabstallene viser en beskæftigelsesfremgang på 6.000 personer fra 3. til 4. kvartal sidste år - og ledighedstallene for januar viser et fald i ledigheden på 3.100 personer fra december til januar.

 

Tal fra Dansk Jobindex for februar viser også et forholdsvist højt niveau sammenlignet med, hvad der har været gennemsnittet for de seneste år. Der var således i februar 16.000 nye jobannoncer på nettet. Det er isoleret set et lille faldt på 200 jobannoncer sammenlignet med januar - men sammenlignet med sidste år, så er niveauet for nye jobannoncer lagt på nettet klart steget, oplyser Danske Bank, der har kigget nærmere på tallene.

 

"Antallet af nye jobannoncer lagt på nettet er ikke en perfekt pejling på udviklingen i beskæftigelsen og ledigheden, men gennem de seneste år har Dansk Jobindex alligevel været en tidlig indikator på udviklingen på arbejdsmarkedet, og Dansk Jobindeks peger i øjeblikket på en bedring i relation til krisen på arbejdsmarkedet," siger cheføkonom i Danske Bank Steen Bocian.

Ifølge ejendomsmæglerkæden home er et bedre jobmarked en af de afgørende faktorer for, at boligmarkedet retter sig op:

 

"Jobmarkedet og boligmarkedet er nært forbundne. Uden arbejde er det de færreste familier, der kan eller vil købe en bolig, så en fremgang i beskæftigelsen gør, at vi også tør tro på, at den bedring på boligmarkedet, vi har set over de seneste måneder vil fortsætte de kommende måneder, siger Mads Ellegaard, der er relationschef i home:

 

"Vi tror, at det vil sætte mere gang i boligdrømmene og flyttehjulet igen."

 

home har tidligere gennemført en spørgeundersøgelse, der viser, at danskerne er mest bekymrede for at miste jobbet. Derefter er det stigende rente og boligskat, der bekymrer danskerne mest.

 

Læs også: Det lysner for boligmarkedet

 

 

Find ud af, hvad dit hjem er værd

Udfyld boksen. Så kigger vi forbi og giver dig en gratis salgsvurdering. Vi kan også hjælpe dig, hvis f.eks. din familie skal overtage hjemmet eller hvis du ønsker at låne i det. Det aftaler vi lige inden besøget.

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Når du booker en salgsvurdering, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Kom i KøberKartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i vores KøberKartotek, siger du også ja til at home må sende dig en mail, når der er en interessant bolig.

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent et øjeblik imens dine billeder uploades til home. Det kan tage et par minutter hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Når du siger ja til et værditjek, siger du også ja til, at home må sende dig en mail, en sms eller ringe til dig, så vi kan tage en snak om dit hjem og prisen på den.

Få vores nyhedsbrev