Menu

Færre tvangsauktioner i februar

TVANGSSALG: Der var et fald i antallet af tvangsauktioner i februar fra 414 måneden før til 361, oplyser Danmarks Statistik, der har korrigeret tallene for de normale sæsonudsving.

7. marts 2013

Over det seneste halve år er antallet af tvangsauktioner svinget mellem 361 og 446.

 

Ifølge cheføkonom i Realkredit Danmark Christian Hilligsøe Heinig må det betegnes som et stabilt niveau.

 

"Tager vi højde for dybden af den økonomiske nedtur og nedturen på boligmarkedet, så er det egentlig overraskende, at antallet af tvangsauktioner har formået at holde sig så lavt - tilbage i krisen i starten af 1990´erne lå antallet af tvangsauktioner til sammenligning en faktor 3 over de niveauer, vi har set de seneste år. Den afgørende forskel nu i forhold til dengang er et markant lavere ledighedsniveau og historisk lave renter," skriver han i en kommentar til de nye tal.

 

I ejendomsmæglerkæden home forventer man ikke at se de store ændringer på tvangsauktionsfronten over de kommende kvartaler.

 

"De stadig ekstremt lave renter vil være med til at holde hånden under boligejernes økonomi, mens beskæftigelsessituationen også er nogenlunde uændret," siger relationschef i home Mads Ellegaard.

 

Læs også, at boligejere betaler til tiden

 

 

Bestil salgsvurdering

Udfyld dine kontaktoplysninger og info om boligen, du gerne vil have vurderet, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Når du bestiller et VærdiTjek, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Få vores nyhedsbrev