Menu

Sommerhus-priser har lejlighedsfart over sig

’PRIS-SPURT’ I SOMMERLANDET: Alle boligtyper og alle regioner har fart på priserne – bortset fra ét sted

9. maj 2018

Hvad angår prisstigninger på boligmarkedet, så stikker sommerhusene nu for alvor næsen frem. Med en fremgang på 9 % på et år følger sommerhuspriserne lige i hælene på ejerlejlighedspriserne med 9,5 %, viser tal fra Boligsiden.

Husene er steget med 5,1 %. Sommerhusmarkedet trumfer med en stigning den seneste måned på 3 %, men vi er også lige i sommerhusenes højtid med nye sager til salg. Boligsidens prisstatistik tager ikke højde for sæson som eksempelvis prisindeks fra home og Danske Bank.

”Det er en solid prisfremgang for sommerhusene i alle regioner, og det er ikke Hovedstaden, der har flyttet procenterne mest. Det er Nordjylland med 11,5 %, og også på Sjælland er der to-cifret stigning med 10 %,” siger kommunikationskonsulent Michael Dalsager i home.

I det hele taget vidner april-statistikken om, at der er tale om en bred prisfremgang på landsplan – alle tre boligtyper og i alle regioner. Kun priserne for villaer og rækkehuse i Nordjylland ligger lavere end for et år siden. 

Se Boligsidens regionale pris-tal her: https://via.ritzau.dk/data/attachments/00849/88908a7e-66fb-435c-a5a8-193ebfd2b721.pdf

Se home og Danske Banks prisindeks: https://home.dk/om-home/presse/home-husprisindeks/

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder / inspiration om boligmarkedet. Nyhedsbrevet udkommer 10-15 gange om året.
Du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager på mail.
NB! Efter du har sendt din tilmelding, vil du modtage en e-mail med et link, hvor du ved klik på linket skal bekræfte, at du fremover ønsker nyhedsbreve fra os.
Hvis du oplever problemer med tilmeldingen eller har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på mailadressen: homeas@home.dk

#YesHeading

#YesText

Der skete en fejl