Menu

Nyt koncept: Sæt din bolig til salg nu - vent med at betale for rapporterne

’home Premium’: Nu skal du først afregne for tilstandsrapport, el-rapport og energimærke, når boligen er solgt

9. maj 2018

PRESSEMEDDELELSE
BESTIL NU – BETAL SENERE: Som noget helt nyt behøver ikke at betale 'up-front' for tilstandsrapport, el-installationsrapport og energimærke udarbejdet af en bygningssagkyndig, hvis du beder din lokale home-mægler rekvirere rapporterne.

Normalt skal rapporterne ellers betales inden for 30 dage. Men vælger du home-kædens nye koncept, ’home Premium’, får du lov at vente med betalingen, til din bolig er solgt.

Dog skal rapporterne senest betales efter 12 måneder, eller hvis boligen tages af markedet.

Tilstands- og el-installationsrapporten er, modsat energimærket, ikke lovpligtige for helårshuse, men de to rapporter er nødvendige, hvis du vil undgå at hæfte for skjulte fejl og mangler ved boligen i op til ti år efter handlen.

Vælger du ’home Premium’, får du blandt andet også et tillæg til tilstandsrapporten, som kaldes home SundhedsAttest. Her får køberne fx tryghed i forhold til prissætning af, hvad det koster at udbedre eventuelle K2 og K3 skader på boligen.

En home SundhedsAttest giver køberne en større indsigt i huset og ekstra tryghed, og den kan gøre forhandlingen med køber mere kvalificeret og effektiv for sælger, ligesom boligejeren, der sælger, også får lejlighed til at fremhæve særlige fordele og forhold ved huset i SundhedAttesten.

Endelig omfatter ’home Premium’ en gratis flytteforsikring.

Skulle boligen - mod forventning - ikke være solgt i løbet af de seks måneder, som tilstandsrapporten gælder, tilbydes boligsælgere, der vælger ’home Premium’ desuden en gratis fornyelse, hvis huset fortsat er til salg. Ligeledes tilbydes en gratis fornyelse af el-rapporten efter 12 måneder, hvis det skulle blive nødvendigt.

Uanset, om du som boligsælger vælger ’home Premium’ eller ’home Basis’-pakken, der er et par tusinde kroner billigere, leveres alle rapporterne hurtigt - inden for 5 hverdage.

Du kan høre mere om fordelene ved ’home Premium’ i din lokale home-butik. Find den her: 

Find nærmeste mægler

Book salgsvurdering

FAKTA: Pris og bestilling af rapporter

For et hus på 100-199 kvm er prisen for tilstandsrapport/home SundhedsAttest, el-installationsrapport samt energimærke som udgangspunkt i alt 12.695 kr. ved samlet bestilling, som altså ikke skal betales, før huset er solgt, dog inden for 12 måneder, eller hvis boligen tages af markedet.

Med ’home Basis’ er prisen for tilstands- og el-installationsrapport samt energimærke 9.995 kr., der skal betales inden 30 dage.

Beder du din lokale home-butik bestille rapporterne, kontakter home Danske Forsikring, som herefter rekvirerer en uvildig bygningssagkyndig. home har altså ingen indflydelse på, hvilken bygningssagkyndig, der besigtiger boligen og efterfølgende udarbejder rapporterne.

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

Hvor vil du købe bolig?

Hvor vil du købe bolig?

Eller

Skriv om dine ønsker

Skriv om dine ønsker

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder & inspiration om boligmarkedet 10-15 gange om året.
Du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.
NB! Efter du har tilmeldt dig, vil du modtage en e-mail med et link, hvor du skal bekræfte tilmeldingen.
Hvis du oplever problemer med tilmeldingen eller har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på homeas@home.dk

Du er nu tilmeldt

Glæd dig til at få gode tips og nyheder via vores nyhedsbrev. Nu skal du bare læne dig tilbage og glæde dig!

Der skete en fejl!