Menu

42 % mere i afslag på lejligheden

OP OG NED MED RABATTEN: Lejlighedssælgerne i Hovedstaden har i april givet et 42,5 % større prisnedslag på lejligheden end i april 2017, viser tal fra Boligsiden

9. maj 2018

Det dækker dog over, at afslagene var uhyre lave for et år siden - og stadigvæk er det. I takt med at lejlighederne er blevet dyrere, så er nedslaget også vokset lidt, forklarer home.

”Hvis vi omregner de 42 % til en typisk lejlighed på 85 kvm i hovedstadsregionen, så gives der i runde tal cirka 19.000 kr. ekstra i afslag i forhold til for et år siden. Det er 62.000 kr. i alt, ” siger kommunikationskonsulent Michael Dalsager i home.

home fremhæver, at udviklingen skal ses over en længere periode.

”Det er før gået lidt op og ned med 'boligrabatten'. Salgstiderne er fortsat meget lave, men udbuddet er også steget en smule, og der er lidt færre handler i år en sidste år, så det er bestemt en reminder og en gentagelse af den gamle traver om, at der skal sættes en realistisk pris fra start, ” lyder det fra home-konsulenten.

Læs også: "Lejlighedspriserne faldt i første kvartal" her

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder / inspiration om boligmarkedet. Nyhedsbrevet udkommer 10-15 gange om året.
Du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager på mail.
NB! Efter du har sendt din tilmelding, vil du modtage en e-mail med et link, hvor du ved klik på linket skal bekræfte, at du fremover ønsker nyhedsbreve fra os.
Hvis du oplever problemer med tilmeldingen eller har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på mailadressen: homeas@home.dk

#YesHeading

#YesText

Der skete en fejl