Menu

Sommerhuse i den ’gule’ førertrøje

Sommerhuse i den ’gule’ førertrøje

REKORD-PÅSKE I SOMMERLANDET: 300.000 flere overnatninger end den tidligere rekord – tryghed og klima trækker danske gæster til

17. juni 2019

Der blev sagt ’god påske’ og ’frohe Ostern’ på livet løs i de to måneder, der regnes som påsketid for sommerhusudlejningen.

Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at der samlet set i marts og april var 2,5 mio. overnatninger i danske feriehuse - primært med danske og tyske gæster i feriehusene - mod 2,2 mio. i de samme måneder i det tidligere rekordår 2017.

Sommerhusferie er blevet mere populært blandt danskerne, fordi det både er en tryg ferieform, og på det seneste, hvor klima for alvor er kommet på dagsorden, er flere også blevet opmærksomme på, at fly- og bilferier belaster CO2-regnskabet betydeligt,” siger Henrik Hauthorn Jensen, der er boligmarkedsanalytiker i home.

Danskerne tegner sig for en fremgang i overnatningerne på næsten 10 % i perioden januar til april, mens der for de udenlandske gæster er næsten 12 % stigning i forhold til sidste år, oplyser Danmarks Statistik.

Også for resten af året er der booket mange overnatninger. Ved udgangen af april 2019 er der 381.000 husuger i bogen for det kommende år Dette er en fremgang på 8 % i forhold til bookingerne på samme tidspunkt i 2018.

Foto: Palle Skov


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info


/ home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

  1. Eller

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder & inspiration om boligmarkedet 10-15 gange om året.
Du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.
NB! Efter du har tilmeldt dig, vil du modtage en e-mail med et link, hvor du skal bekræfte tilmeldingen.
Hvis du oplever problemer med tilmeldingen eller har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på homeas@home.dk

Du er nu tilmeldt

Glæd dig til at få gode tips og nyheder via vores nyhedsbrev. Nu skal du bare læne dig tilbage og glæde dig!

Der skete en fejl!