Menu

Ny home-indehaver udvider i det nye Aarhus

Ny home-indehaver udvider i det nye Aarhus

Aarhus vokser – ejendomsmægler flytter med: Det har aldrig været mere spændende at være ejendomsmægler i Aarhus end nu, siger ny indehaver Carsten Andersen, home Aarhus City, der er på vej med ny, stor butik, som giver ekstra plads til de mange nye projektlejligheder i Aarhus

3. januar 2019

Der er løbet meget vand i åen, siden home slog sig ned på hjørnet af Sct. Clemens Torv med udsigt til Strøget, Clemensstræde og Aarhus Å. Der er også sendt mange midtbylejligheder og huse igennem home-forretningen i løbet af tiden – som en af de bedst sælgende i home-kæden i flere år.

Som ejendomsmægler og tidligere salgschef har 44-årige Carsten Andersen hjulpet mange købere over åen efter nøgler – og det fortsætter han nu med som ny indehaver af home Aarhus City.

”Aarhus og home-kæden har altid stået mit hjerte nær, og jeg har da også gennem hele min karriere som ejendomsmægler været i home. Det er derfor en ekstra stor glæde for mig nu at blive selvstændig i ’smilets by’, ” siger Carsten Andersen.

Det er mangeårig indehaver og home-ejendomsmægler Annette Rønne med i alt 14 home-forretninger i Aarhus og Østjylland, der overdrager nøglerne til home Aarhus City, og hun vil fortsat have forretning i centrum, nemlig home Lejlighedsbutikken Aarhus på Banegårdspladsen, der åbnede for et år siden.

”Jeg har gennem årene flyttet home Aarhus City tre gange, så det er et godt tidspunkt, at nye kræfter tager over, ” siger hun.

Aarhus er vokset
Carsten Andersen har haft sit virke for home ved Annette Rønne i midtbyen i 15 år.

”Om der har været finanskrise eller fremgang, så har jeg altid haft et altoverskyggende mål, at mine kunder skal føle, at jeg gør en forskel. Jeg har hjulpet rigtig mange købere og sælgere gennem nogle af deres livs største beslutninger. Det er en ære at blive valgt, og den tillid skal vi behandle med den dybeste respekt, ” understreger ejendomsmægleren fra home.

Strøget er omdrejningspunktet for mange folks besøg i Aarhus, men byen er de seneste år blevet større. Meget større.

”Byen er vokset kulturelt, imagemæssigt og ikke mindst i størrelsen. Vi har fået nye bydele i midtbyen, flere er på vej, og der skyder nye boliger og samlingssteder op her og der i byen. Det har nok aldrig været mere spændende at være ejendomsmægler end lige netop nu, ” siger den nye home-indehaver.

 Flytter i nybyggeri

’Nybygger-Aarhus’ bliver home Aarhus City selv en del af, når home i løbet af 2019 flytter fra Strøget og ind i store, nye lokaler med markante vinduesfacader ud mod den travle by. Her opfører Danske Bank et nyt lokalt hovedsæde på hjørnet af Spanien/Jægergårdsgade.

”Det er en rigtig fin beliggenhed, og vi får ekstra god plads til at præsentere vores kunders boliger i vinduerne og indenfor. Nye projektboliger kræver ofte lidt ekstra synlighed og albuerum, og det får vi de bedste muligheder for at give via eksklusive udstillinger i forretningen, ” fremhæver Carsten Andersen.

Men inden alt det nye står klar, så passer nøglerne til lokalerne på Strøget. ’Herre i eget hus’ som man siger, men heldigvis ikke alene. Hele det nuværende team følger med. Det giver kontinuitet for kunderne.

”Jeg har et dygtigt team, og jeg føler mig godt rustet til opgaven qua min erfaring, ” siger Carsten Andersen.

Selv bor Carsten Andersen på Laskedalen i Brabrand sammen med sin frue Merete, der er administrativ skolemedarbejder, og børnene, Mathias på 12 år og Sofie på 9 år. Fritiden går med hyggefodbold, familie og venner.


/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info


/

home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

  1. Eller

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder & inspiration om boligmarkedet 10-15 gange om året.
Du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.
NB! Efter du har tilmeldt dig, vil du modtage en e-mail med et link, hvor du skal bekræfte tilmeldingen.
Hvis du oplever problemer med tilmeldingen eller har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på homeas@home.dk

Du er nu tilmeldt

Glæd dig til at få gode tips og nyheder via vores nyhedsbrev. Nu skal du bare læne dig tilbage og glæde dig!

Der skete en fejl!