Menu

Vi købte bolig for 173.000.000.000 kr. i 2017

STATUS: Flere og dyrere boligsalg i 2017, viser tal

4. januar 2018

Boligsalget nåede nye højder i det forgangne år. Salget af huse, lejligheder og ikke mindst sommerhuse er gået frem, oplyser ejendomsmæglerkæden home.

”Allerede i november overhalede vi 2016-salget. Samtidig er priserne steget i løbet af året, så alt i alt betyder det, at danskerne har købt bolig for rigtig mange penge i 2017, ” siger Mads Ellegaard, relationschef i home.

Samlet blev der ifølge Boligsiden.dk handlet bolig for 173 milliarder kroner. Det er mere end en fordobling på fem år og en stigning på 22 milliarder kroner siden 2016.

173 mia. kr. svarer i øvrigt til, at man kunne købe landets pt. dyreste ejendom til salg 2544 gange. Se boligen til 68 mio. kr. til salg hos home lige her: https://home.dk/boligkatalog/lyngby-taarbaek/2800/huse-villaer/nybrovej_395_156-03536.aspx

Læs også 'Nye regler vil dæmpe boligprisfest i 2018' her

Foto: Palle Skov

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder / inspiration om boligmarkedet. Nyhedsbrevet udkommer 10-15 gange om året.
Du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager på mail.
NB! Efter du har sendt din tilmelding, vil du modtage en e-mail med et link, hvor du ved klik på linket skal bekræfte, at du fremover ønsker nyhedsbreve fra os.
Hvis du oplever problemer med tilmeldingen eller har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på mailadressen: homeas@home.dk

#YesHeading

#YesText

Der skete en fejl