Menu

Vi købte bolig for 173.000.000.000 kr. i 2017

STATUS: Flere og dyrere boligsalg i 2017, viser tal

4. januar 2018

Boligsalget nåede nye højder i det forgangne år. Salget af huse, lejligheder og ikke mindst sommerhuse er gået frem, oplyser ejendomsmæglerkæden home.

”Allerede i november overhalede vi 2016-salget. Samtidig er priserne steget i løbet af året, så alt i alt betyder det, at danskerne har købt bolig for rigtig mange penge i 2017, ” siger Mads Ellegaard, relationschef i home.

Samlet blev der ifølge Boligsiden.dk handlet bolig for 173 milliarder kroner. Det er mere end en fordobling på fem år og en stigning på 22 milliarder kroner siden 2016.

173 mia. kr. svarer i øvrigt til, at man kunne købe landets pt. dyreste ejendom til salg 2544 gange. Se boligen til 68 mio. kr. til salg hos home lige her: https://home.dk/boligkatalog/lyngby-taarbaek/2800/huse-villaer/nybrovej_395_156-03536.aspx

Læs også 'Nye regler vil dæmpe boligprisfest i 2018' her

Foto: Palle Skov

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.
Kontaktinfo

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Når du bestiller et VærdiTjek, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Få vores nyhedsbrev