Menu

Kerteminde-Munkebo - bedst til kundeservice

Købere og sælgere er begejstrede for den gode service fra home-folkene på Østfyn

13. februar 2018

Kundernes foretrukne home-butik: Både købere og sælgere er begejstrede for den gode service fra home-folkene på Hans Schacksvej, der fik ’guld’ med hjem fra homes årlige landsmøde

Du kender det måske? Det er dejligt at få ros. Ikke mindst fra kunder for veludført arbejde. Og så er det da heller ikke værst at få dygtige kollegers anerkendelse.

Den oplevelse har de lokale folk i home Kerteminde-Munkebo netop haft. På home-kædens årlige landsmøde løb de – for næsen af de 163 andre home-butikker rundt om i landet – med prisen for den bedste kundeservice i hele 2017.

’Årets Foretrukne’ (ejendomsmægler) som prisen kaldes i home-kæden, tildeles den forretning blandt alle home-butikkerne med den højeste kundetilfredshed målt på både sælgere og købere.

Karakteren fra køberne på, om de vil anbefale home Kerteminde-Munkebo til andre, ligger på 9,9 på en 10 skala, hvor 10 er det højeste. Tilsvarende er karakteren fra sælgerne 9,8 for hele 2017. Altså begge helt i top.

”Vi er selvfølgelig glade og stolte af, at vi har vundet - og især varmer den anerkendelse fra vores kunder og kolleger, som prisen er udtryk for,” lyder det beskedent fra ejendomsmægler Per Hansen, der er daglig leder af butikken.

Han fortæller videre, at det ikke er ’raket-videnskab’, der har ført til sejren.

”Egentlig er det ’bare’ godt, gammeldags mæglerarbejde. Det lyder måske banalt, men vi interesserer os for vores kunder, og vi følger op på tingene – både over for køberne og de boligejere, der har deres hjem til salg hos os. De hører løbende fra os, og vi har planlagte opfølgningsmøder omkring, hvordan det går med salget. Det er de fleste glade for,” fortæller Per Hansen.


Tilfredshed giver flest salg

Den høje kundetilfredshed har også direkte afsmitning på home Kerteminde-Munkebos salgstal.

I skrivende stund er den lokale home-butik den førende mægler-butik både i 5300 Kerteminde og i hele kommunen. Altså den lokale ejendomsmægler med flest salg opgjort over de seneste 12 måneder, viser tal fra Boligsiden.dk.

”Det hænger sammen. Tilfredse kunder giver flere kunder, og så er mange af de ting, vi gør i den gode kundeoplevelses sag samtidig også direkte salgsfremmende,” forklarer Per Hansen.

Slutspurten om sejren på bedste kundetilfredshed var i øvrigt særdeles tæt.
De øvrige nominerede til prisen for bedste kundeservice var home Ikast og home Vangede, men det var altså home Kerteminde-Munkebo, der løb med sejren.

home Nyborg, der har samme indehaver som home-butikken på Hans Schacksgade 6, ejendomsmægler Jørn Laursen, har bestemt heller ikke noget at skamme sig over på kundetilfredsheden.

Den ligger kun et ’mulehår’ uden for de tre nominerede med en karakter på 9,8 fra køberne og 9,6 fra sælgerne.

Kundetilfredsheden for alle mæglere, der er med i Dansk Ejendomsmæglerforening, kan i øvrigt ses på Boligsiden.dk -> Find mægler, og det er også Boligsiden, der står for at sende spørgeskemaer om kundernes tilfredshed ud til købere og sælgere og indsamling af resultaterne.

Foto: Det blev til ’guld’ til home Kerteminde-Munkebo for bedste kundeservice til købere og sælgere foran kollegerne i de 163 andre home-butikker. Simon Gavnbo (t.h.) og Per Hansen med home Award'en og 'guldbar'.

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

Hvor vil du købe bolig?

Hvor vil du købe bolig?

Eller

Skriv om dine ønsker

Skriv om dine ønsker

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder & inspiration om boligmarkedet 10-15 gange om året.
Du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.
NB! Efter du har tilmeldt dig, vil du modtage en e-mail med et link, hvor du skal bekræfte tilmeldingen.
Hvis du oplever problemer med tilmeldingen eller har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på homeas@home.dk

Du er nu tilmeldt

Glæd dig til at få gode tips og nyheder via vores nyhedsbrev. Nu skal du bare læne dig tilbage og glæde dig!

Der skete en fejl!