Menu

Køb din egen prædikestol

UNIK BOLIG: Ejendomsmæglerkæden home får løbende ret specielle boliger til salg... som for eksempel et tidligere missionshus.

28. februar 2013

Ejendommens 258 kvadratmeter på 923 kvadratmeter grund er opført i 1929 og beliggende centralt i Gørding lidt uden for Bramming.

 

Boligen er fyldt med spændende muligheder i de store sale. Blandt andet den store ceremonisal med prædikestol.

Rødstens-ejendommen med rødt tegltag har både indlagt fjernvarme og fællesantenne.

 

Skolen og Gørding Idræts- og kulturcenter ligger lige ved siden af, og indkøb når man inden for 200 meters afstand.

 

Prisen på huset er så lav, at det næsten kan få englene til at synge:


Hele herligheden får man til en pris af 375.000 kroner svarende til en kvadratmeterpris på cirka 1.400 kroner, oplyser home i Bramming, der lige har fået huset til salg.

 

Gørding, der huser cirka 2700 sjæle, er placeret i smukke naturomgivelser ved den snoede Holsted å i den østlige del af Esbjerg kommune med kort afstand til motorvejen Esbjerg-Kolding.

 

Se huset her

Læs også, at homer Erhverv København sælger biotekselskabet NeursoSearch A/S' hovedkontor i Ballerup for 112,5 mio.

 

Book gratis salgsvurdering

En gratis salgsvurdering er en ydelse vi tilbyder dig, der overvejer at sætte din bolig til salg hos home. Såfremt du ønsker din bolig vurderet til andet formål, f.eks. familieoverdragelse, belåning mv., skal vilkårene for vurderingsopgaven aftales direkte med den lokale home-mægler.

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Når du booker en salgsvurdering, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Opret køberkartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du opretter et køberkartotek, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, når der er nye boliger til salg, som matcher dine ønsker.

Bestil værditjek

Indtast info om din bolig og modtag en e-mail med en vejledende vurderingspris direkte fra din lokale home ejendomsmægler indenfor 2 hverdage.

Vent et øjeblik imens dine billeder uploades til home. Det kan tage et par minutter hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Når du booker et værditjek, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Tilmeld nyhedsbrev