Menu

400 mio. kr. til forladte huse

TILSKUD: Penge på vej til landsbyerne til renovering og nedrivning af faldefærdige huse

28. februar 2013

Der er flere penge på vej til borgmestre, der vil nedrive eller renovere faldefærdige huse i landsbyerne.

 

En del af regeringens vækstplan indeholder ifølge Jyllands-Posten 400 mio. kr., som landets kommuner kan søge og bruge på enten at forbedre eller nedrive ruiner i landsbyerne.

 

Den nye pulje fordeles således, at den indeholder 200 mio. kr. i både 2014 og 2015. Til samme formål er der allerede afsat 75 mio. kr. årligt.

 

I ejendomsmæglerkæden home synes man, det er en god idé fortsat at få ryddet op i nogle af de forladte og faldefærdige huse rundt om i landet.

 

"Tomme huse kan i værste fald ødelægge en landsbys image, så dem, der ellers gerne vil flytte på landet, bliver skræmt væk," siger Mads Ellegaard, der er relationschef i home.

 

Alle landets kommuner kan ansøge om at få del i millionerne, som er øremærket til landsbyer under en vis størrelse.

 

Statens Byggeforskningsinstitut har tidligere vurderet, at der er omkring 10.000 boliger på landet, som burde rives ned.

 

Læs også, at Dansk Byggeri vil rive tusindvis af faldefærdige huse ned

 

 

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.
Kontaktinfo

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Når du bestiller et VærdiTjek, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Få vores nyhedsbrev