Menu

Rockergruppe gør naboer urolige

Et godt naboskab er guld værd, mens ’dårlige’ naboer kan koste dyrt

3. maj 2018

En rockergruppe skaber lige nu uro blandt beboerne i landsbyen Egebjerg på Falster. De nye i byen skaber nemlig frygt for,  at husene bliver sværere at sælge blandt beboerne.

”Huspriserne falder jo nu, som vi står og taler her, ” siger Henrik Fenneberg, som er beboer i Egebjerg til TV2 Øst.

Ejendomsmæglerkæden home har tidligere gennemført en spørgeundersøgelse, hvor næsten hver tredje svarede, at en rockerborg ville være den værste nabo, mens flere end tre ud af fire svarede, at de aldrig ville købe et hus, der er tilholdssted for rockere. 

Ifølge home er der ingen statistikker for, hvor stor betydning en rockerborg har for priserne på husene i nærheden, men kæden bekræfter, at det er noget, der får en del købere til at sige nej tak.

”Hvis der er mindre interesse for et hus, påvirker det også prisen, så det kan have stor betydning for, om boligen kan sælges og ikke mindst sælges til en ordentlig pris, ” siger senior kommunikationskonsulent Michael Dalsager fra home.

Et naboskab til en rockerbande behøver ikke nødvendigvis være forbundet med store gener og problemer, siger home.

”Rockere og bander er noget, som de færreste har personlig erfaring med, men som mange frygter. Frygten kan i sig selv være slem nok, men det er klart, at påvirkningen er størst, hvis gruppen er i spild med andre grupperinger og tydeligt er i politiets søgelys, ” siger Michael Dalsager.

Motorveje, fabrikker, butikker og vindmøller mm. kan også påvirke huspriserne, og de påvirkninger vil ofte være permanente. Naboskabet til rockerne kan vise sig at være et kortere bekendtskab, og generne vil forsvinde ved en senere flytning, fremhæver home.

Læs også: "Flere udlever drømmen om en landejendom" her

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder / inspiration om boligmarkedet. Nyhedsbrevet udkommer 10-15 gange om året.
Du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager på mail.
NB! Efter du har sendt din tilmelding, vil du modtage en e-mail med et link, hvor du ved klik på linket skal bekræfte, at du fremover ønsker nyhedsbreve fra os.
Hvis du oplever problemer med tilmeldingen eller har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på mailadressen: homeas@home.dk

#YesHeading

#YesText

Der skete en fejl