Menu

Velkommen til Klintelund

Eksemplarisk beliggenhed helt tæt på Klintholm Gods smukke jorder & det unikke Møns Klint

Et dansk kendt designer par købte denne charmerende ejendom i 2006 for at have et fristed væk fra København. Gården som kaldes Klintelund, er præcis det sted hvor man ikke blev forstyrret af ringende telefoner eller byens stress og jag. Huset blev benyttet i forlængede weekender og et par uger hver sommer mødtes hele familien her på ejendommen for at lade batterierne op. Børnebørn der legede i haven og friskfanget fisk som blev købt direkte fra en kutter i Klintholm Havn. Som Herren i huset tidligere har beskrevet det, "så sker der ingenting på Møn" vel og mærke at forstå på den positive måde. Det gav tid til at læse op på bøger, som man igennem året havde lagt til side, netop til disse sommeruger. Efter at have været to ejere blev dette til en i 2011, ejendommen er derfor ikke blevet benyttet på samme måde som tidligere lige siden. En ny heldig ejer har derfor muligheden for, at få stedet bragt tilbage på sporet, så huset igen kommer til sin ret. Ejendommen trænger nemlig til et kærligt løft, hvilket også må siges at afspejles i prisen.

Vi befinder os kun 1½ time fra København, på det fantastiske Møn, omgivet er storslået natur og masser af frisk luft. Ejendommen som ligger på en 4.465 m² stor grund, består af 4 længer med stråtag, og et eksemplarisk stort ugenert gårdmiljø med solen skinnende ned det meste af dagen. derudover er man helt tæt på Klintholm Gods smukke jorder.
1. længe består af 140 m² bolig fordelt på en entré med adgang til viktualierum. Hyggeligt landkøkken med plankegulv og udsigt til gårdhaven. Stor vinkelstue med brændeovn, og igen med flot plankegulv og rigtig gode indretningsmuligheder. Fra stuen er der udgang til haven som fremstår ugeneret for nysgerrige blikke. Haven er nem at holde, da den primært er udlagt med græs. Fra stuen er der desuden adgang til soveværelse og læsestue, hvorfra man kan komme til huset badeværelse med bruseniche. En sekundær indgang fra gårdhaven til bryggers med ældre oliefyr, samt vaskemaskine og tørretumbler. Fra bryggerset kommer man til et lille kammer, og herfra til husets sidste soveværelse med god plads og udgang til egen terrasse. I alt er der altså 3 værelser og 2 stuer.
2. længe er indrettet med 75 gode anvendelige kvadratmeter, som byder på: rummelig stue i åben forbindelse med køkken. Badeværelse med bruseniche, samt soveværelse med adgang til påklædningsværelse. Denne del er ikke godkendt til beboelse, men med lidt opdatering er dette ihvertfald en mulighed.
3 & 4 længe er indrettet med henholdsvis en gammel dobbelt garage, vognport og en ældre stald med støbt gulv, begge længer er en del af tagkonstruktionen væk eller meget nedslidt. 
Her får I en forsømt perle med en enestående beliggenhed og en kommende liebhaverværdi i særklasse! Bemærk at ejendommen er overvåget med alarmsystem, hvorfor den kun kan besøges efter aftale med home Møn.

Vis mere

Økonomi

 • Kontantpris 1.400.000 kr.
 • Ejerudgift pr. md. 2.769 kr.
 • Kvm. pris ? 6.422 kr.
 • Udbetaling 70.000 kr.
 • Brutto/Netto ?
  ekskl. ejerudgift
  5.235 / 4.632 kr.
 • Tjek Boliglån
 • Låneberegner
 • Prisudvikling 0%

Fakta

 • Boligareal 140 m2
 • Grundareal 4.465 m2
 • Antal toiletter 2
 • Antal rum 4
 • Byggeår 1875
 • Antal plan 1
 • Energimærke G
 • Sagsnr. 2070000056
 • Flere fakta om boligen
Giv et uforpligtende prisforslag

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant. Dit prisforslag drejer sig om denne bolig:

Klintevej 538, Magleby
4791 Borre
Kontantpris 1.400.000

Klik-en-pris
/ Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne herunder, så giver vi dig adgang til alle de relevante dokumenter, vi har på boligen:

Klintevej 538, Magleby
4791 Borre

Kontakt info
 1. Hvis du ønsker at skrive en kommentar, skal du acceptere, at vi må kontakte dig med henblik på en dialog om boligen.

/ Bestil fremvisning

Udfyld info om, hvornår det vil passe dig at få en fremvisning af boligen.

Sagsnr.: 2070000056
Klintevej 538, Magleby
4791 Borre

Kontakt info
 1. Skriv gerne forslag til tidspunkter i kommentarfeltet, eller angiv hvis du ønsker fremvisningen hurtigst muligt.

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.

Fakta

 • Tilbehør Alle hårde hvidevarer medfølger på ejendommen, dog kendes funktionsdygtigheden ikke. 
 • Ejendomsværdi i kr. 1.950.000
 • Heraf grundværdi i kr. 198.400
 • Vurderingsår 2018
/ Tilmelding til åbent hus

Klintevej 538, Magleby
4791 Borre

Tilmeld dig åbent hus – og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du modtager først en kvitteringsmail, så du kan se, at vi har modtaget dit ønske.

Vælg venligst ønsket tidspunkt

Ønsket tidspunkt:

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo