HVERRESTRUP BAKKER - 2 matrikler, 2 boliger, Dobb. garage & værksted til           1 PRIS....

HVERRESTRUP BAKKER - 2 matrikler, 2 boliger, Dobb. garage & værksted til           1 PRIS....

Højlyngen 36A & B i alt 1,5 ha. grund. Egner sig bl.a. til 2 generationer, stor familie eller erhverv

HVERRESTRUP BAKKER - Gennemgribende renoveret/moderniseret. Unik Ugeneret og naturskøn beliggende landejendom med  Knap 3 tdl. Stor flot anlagt grund, 160 m2 stor isoleret garage/værksted med 120 m2 boliggodkendt tagetage & Et rummeligt hovedhus på 299m2.

En sjælden "perle" !! Her er tale om en unik ejendom, hvor glæden ved stedet har gjort at man aldrigt har tænkt i salgsværdier!. Virkeligt gennemført materialevalg og høj standard i udførelsen - dette bliver iøvrigt også bekræftet ved læsning af hhv. tilstandsrapport med 1 enkelt K2-punkt og 4 K1èrer og el-installationsrapport totalt uden anmærkninger!.


Ejendommen er løbernde forbedret og  gennemgribende moderniseret i 1995 hvor der bliver nedrevet flere af de oprindelige udbygninger og i stedet opført et nyt hus ved siden af det oprindelige stuehus og forbundet med en spændende mellembygning af overvejende glas. Husenes facader er muret/pudset/malet og der er strå på tagene.
Indvendigt fremstår ejendommen naturligvis også moderne og tidssvarende, klinkegulve overalt, gode store rum og med et fantastisk samspil mellem den oprindelige del og den nye del. Boligareal på 299 m2 incl. udnyttet tagetage i det opr. stuehus.
Hertil kommer det seneste projekt - en fuldisoleret udhus/garagebygning fra 2011 på 160 m2 i stueplan, fordelt på 51 m2 dobb. garage og 109 m2 depot-/og hobbyrum/værksted med adgang til et stort badeværelse m/spa, skabs-/vaskmiljø og opmuret bruseniche. Der er klinkegulve overalt og i depot-afsnittet er der trappe til tagetagen, som er udnyttet og godkendt til bolig - her er 120 m2 indrettet med repos/fordelergang, 2 store værelser, toiletrum, samt et kæmpe køkken/alrum/stue med dobb. glasdør ud til stor udsigtaltan!
Bygningen er særskilt udmatrikuleret med et grundareal på 1.438 m2 og kan i princippet frasælges eller udlejes - men man kan jo også i første omgang vælge at bruge det til en kæmpe teenage-udslusningsafdeling eller en forældrebolig - hvis ønskerne og boligdrømmene går på flere generationer sammen.

Hovedhuset/stuehuset er indrettet med klinkegulve overalt i stueplanet og har som før nævnt en fantastisk harmoni mellem den opr. del og nybygningen fra 1995

Vis mere
 • Adresse Højlyngen 36A & 36B, Hverrestrup Bakker
 • Postnr & By 9620 Aalestrup
 • Ejendomstype Villa
 • Kontantpris 3.198.000 kr.
 • Ejerudgift pr. md. 3.123 kr.
 • Boligareal 299 m2
 • Grundareal 15.236 m2
 • Antal rum 10
 • Byggeår 1892
 • Energimærke D
Michael Myrtue

Michael Myrtue

Indehaver & Ejendomsmægler, MDE

(+45) 98 51 12 01

home Hobro - Mariagerfjord
v. Michael Myrtue
Østergade 7 B
9500 Hobro
hobro@home.dk
Besøg vores mæglerside

Kontakt mig


/ Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne herunder, så giver vi dig adgang til alle de relevante dokumenter, vi har på boligen:

Højlyngen 36A & 36B, Hverrestrup Bakker
9620 Aalestrup

Kontakt info
 1. Hvis du ønsker at skrive en kommentar, skal du acceptere, at vi må kontakte dig med henblik på en dialog om boligen.

/ Bestil fremvisning

Udfyld info om, hvornår det vil passe dig at få en fremvisning af boligen. OBS: Grundet den aktuelle situation med Covid-19 er det muligt at få fremvist boligen mobilt uden fremmøde via FaceTime el.lign. Hvis du ønsker dette, kan du skrive det i kommentarfeltet.

Kontakt info
 1. Skriv gerne forslag til tidspunkter i kommentarfeltet, eller angiv hvis du ønsker fremvisningen hurtigst muligt.

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Åbent hus med tilmelding

Højlyngen 36A & 36B, Hverrestrup Bakker
9620 Aalestrup

Tilmeld dig åbent hus – og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du modtager først en kvitterings-mail, så du kan se, at vi har modtaget dit ønske.

Vælg venligst ønsket tidspunkt

Ønsket tidspunkt:

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.