Stejlbjergparken 17A, Bredballe, 7120 Vejle Øst

247 m2 villa

Kontant 9.995.000 kr.

Liebhaver-villa med imponerende udsigt i Bredballe - opført 2016


Kvalitet, smagfuld boligindretning og direkte indflytningsklart

Gennemført liebhaveri i Bredballe med storslået udsigt over Vejle Fjord og Ibæks skovbeklædte areal. Her kan du sidde inde i villaen og nyde årstiden skifte, skibene på fjorden og livet på Strandvejen.
Villaen er fuldmuret med mange arkitektoniske træk, opført i 2016 på en liebhavergrund med uhindret udsigtsforhold. Opført i 2 smarte plan med et boligareal på 247 m², med spændende detaljer og gennemtænkt boligindretning, som vil tilfredsstille den mest kræsne liebhaver-kunde.
Sælgers arkitektoniske overvejelser har været at tegne en villa, som er tiltænkt et skib der stævner ud. Der er gipslofter i hele villaen, aloc long board egetræsgulve på alle værelser samt i stuen samt sorte massive granit gulve i alle rum med klinker. Inventaret er nøje afstemt de enkelte rum, så helheden går op.
Udvendig med flot flisebelægning hele vejen rundt om villaen med en stor lækker træ-terrasse med fantastisk udsigt over fjorden samt bakkerne i Bredballe mod øst. Der er ca. 100 spot placeret rundt inde i huset, men spændende lys indbygget i væggen mellem de 2 plan. Der er naturligvis dobbelt garagebygning med direkte adgang fra denne til selve villaen.
Villaen er indrettet med præsentable entré / hall-forhold med smart trappenedgang til nederste plan, bryggers, kontor. Forældreafdeling som indeholder soveværelse med lækkert badeværelset med brus.
Nederste plan er indrettet med 2 store værelser adskilt af stort multirum. Badeværelse med både brus og spabad, fin vinkælder samt disp.rum med teknik installationer herunder genveks anlæg fra AirTjek samt centralstøvsuger.
En gennemgående rigtig flot villa, beliggende på en liebhavergrund med storslået udsigt. – ring til home Vejle på tlf. 75 822 811 for bestilling af fremvisning.

5Antal rum
2016Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

9.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.168 kr.

Udbetaling

500.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

57,030 / 46.361 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Frendrup Guldmann
home Vejle - Damhaven

Ejendomsmægler MDE - Daglig leder & salgsdirektør

jegu@home.dk

75822811

75822811