Vestergade 9, 6650 Brørup

165 m2 villa

Kontant 695.000 kr.

Charmerende villa placeret i hjertet af Brørup


Tilsluttet fjernvarme og et godt alternativ til at bo til leje

Alt bliver nemmere når man bor så centralt som i dette tilfælde, hvor langt de fleste gøremål i en travl hverdag ligger lige udenfor døren. Indkøb, station, skole m.m. ligger alt sammen i gåafstand, så den daglige logistik bliver hurtig og nem.

Ejendommen er en 2-plans villa med god plads og en dejlig stemning. I stueplan kommer I først ind i entréen, hvor I finder et meget regulært værelse.

Herefter kommer køkken med kogeø og spisestue med brændeovn, som er veldisponerede med god plads samt trappe til førstesalen. Fra køkken og spisestue er der også adgang til en hyggelig stue/værelse.

I stueplan får I et rummeligt bryggers med plads til alt lige fra overtøj og sko til vaskemaskine og tørretumbler samt en udgang til terrasse og have. I forbindelse med bryggerset finder i badeværelset med bruseniche.
Førstesalen rummer en stor stue med tilhørende køkken, badeværelse samt et soveværelse. Her er nærmest tale om at have egen lejlighed, hvis du eksempelvis har unge mennesker som stadig bor hjemme.

I baghaven får I et dejligt uderum i form af en indbydende terrasse samt en overdækket terrasse, hvor der er gode muligheder for hygge og grill hen over sommeren.

Leder I efter en spændende villa, hvor logistikken i hverdagen bare er nem, så book en fremvisning.

Vi glæder os til at fremvise boligen for jer!

6Antal rum
1900Byggeår
2Antal toiletter
489 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.375 kr.

Udbetaling

35.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,089 / 3.253 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Svend Kiel Kristensen
home Vejen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

svendk@home.dk

75365300

75365300