Damvej 7, Ugelbølle, 8410 Rønde

102 m2 villa

Kontant 645.000 kr.

Charmerende bondehusidyl


Attraktiv beliggenhed i den gamle bydel

Hjertelig velkommen til Damvej 7, hvor der venter jer et charmerende bindingsværkhus, der er centralt placeret i den gamle del af Ugelbølle, hvorfor denne fortryllende villa passer helt perfekt ind i de givne omgivelser. Denne villa blev opført i 1740, men det må påregnes, at der skal ske renovering/modernisering. I den ældre del af huset er der lidt lavloftet, hvilket skaber en autentisk og hjemlig atmosfære. 
Indenfor bliver I præsenteret for 102 kvadratmeter, der breder sig ud på et stueplan, der viser sig med entré, to stuer en suite og et naturtro køkken med bl.a. opvaskemaskine, der forsøder den travle hverdag. Derudover er der badeværelse med separat bruseniche og et soveværelse med god skabsplads.
Førstesalen viser sig med en rummelig repos, endnu et værelse og et stort loftrum, der kan benyttes som ekstra opbevaringsplads eller indrettes som aktivitetsrum. Udvendigt breder matriklen sig over 423 kvadratmeter, hvor I får glæde af carport med tilstødende udhus, dertil fås endnu et udhus/bryggers,og slutteligt kan I nyde den skønne, sydvendte terrasse, hvor I kan fange solens bedste timer. Dette charmerende hus er perfekt til det pladskrævende par eller den lille børnefamilie, hvor de små kan tumle rundt på græsplænen.
Med jeres nye adresse flytter I som sagt til den gamle del af Ugelbølle, der er beliggende blot fire kilometer vest for Rønde. Ugelbølle er særdeles kendt for Den Selvejende Institution Ugelbølle Friskole, der har fokus på fællesskab og faglighed, og derudover er der få minutters kørsel til Børnehuset Uglen. I kan handle ind i Rønde, tage bus til og fra Aarhus eller nyde landsbyfællesskabet. Er I til naturskønne omgivelser, så kan I cykle til Nationalpark Mols Bjerge på blot 20 minutter, hvor den danske natur udfolder sig for fødderne af jer.
Lejlighedsvis anvendelse:
Ifølge Syddjurs Kommune vil man frit kunne benytte boligen i kortere eller længere perioder af gangen.
Boligen må også stå tom. Indbo medfølger ikke
5Antal rum
1983Ombygget
423 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

645.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.439 kr.

Udbetaling

35.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

3,788 / 2.998 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Morten Skovholm
home Rønde - Syddjurs

Indehaver & ejendomsmægler MDE

mosk@home.dk

86 34 15 33

86 34 15 33