Lys og lækker villa med skøn udsigt

Lys og lækker villa med skøn udsigt

Moderniseret fra A til Z

Denne villa er totalrenoveret. Og dét i sådan en grad, at I praktisk talt nærmest kan flytte ind i et helt nyt hus. Skansebakken 16 i Ebeltoft udmærker sig også ved at være en rummelig bolig med en attraktiv beliggenhed, hvor I dels får gåafstand til havnen, og dels bliver begavet med en skøn udsigt fra selve villaen og den sydvestvendte terrasse.


Djurslands bakkede istidslandskaber er også ét af Ebeltofts kendetegn, og det kuperede terræn giver jer en spændende grund med udsigten i centrum. Samtidig sørger de høje træer for lidt læ og afskærmning, så udsigten ledsages af en ugeneret fornemmelse. Den lange indkørsel skaber afstand til vejen, og selvom grunden er stor – 1.702 m2 – er det begrænset, hvor meget tid, der skal afsættes til at passe den.
Villaen fremstår flot med kridhvide facader og fladt tag, og udtrykket læner sig således kraftigt op ad den klassiske funkisstil. Ved siden af ejendommen har I garagen med gennemsigtige tagplader og elektrisk port, og denne fungerer samtidig som en bekvem sluse til villaens egentlige entré. Også boligens planløsning er funktionel, så de 148 m2 er udnyttet til fulde. Indretningen er holdt i lyse, tidløse materialer med en gennemgående rød tråd på tværs af alle rum. Resultatet er en lys og fuldstændig indflytningsklar bolig i en størrelse, der særligt egner sig til børnefamilien. Sælger har tidligere fået tilladelse til at bygge en etage ovenpå, der skal dog søges igen, da tilladelse er udløbet.
I får nemlig tre omtrent lige store børneværelser foruden en forældreafdeling i boligens anden ende. Forældreafdelingen har eget badeværelse, mens I finder et ekstra badeværelse i forbindelse med opholdsafdelingen. Begge vådrum er udført med integreret håndvask, diskret glasbruseniche og regnbruser. I forbindelse med entréen har I et separat bryggers, og de øvrige kvadratmeter er tilegnet det store, åbne opholdsområde. Her er det indbydende køkken integreret i den ene ende, og placeringen i vinklen af huset tilføjer lysindfald fra syd og vest foruden selvfølgelig en udsigt, der er de allerfærreste forundt. Der er gulvvarme i alle rum. To terrassedøre skaber desuden god forbindelse til den store, solrige fliseterrasse.
Ikke nok med at I ligger godt i landskabet med nem adgang til den hyggelige bymidte. I kan også glæde jer over flere pasningsmuligheder i nærområdet, gode indkøbsforhold og kort afstand til Ebeltoft Skole. Alt sammen vigtige detaljer, når familiepuslespillets tusind brikker skal lægges.
Tag fat på os for mere info eller en fremvisning.

Lejlighedsvis anvendelse
Ifølge Syddjurs Kommune vil man frit kunne benytte boligen i kortere eller længere perioder af gangen. Boligen må også stå tom.

Vis mere
 • Adresse Skansebakken 16
 • Postnr & By 8400 Ebeltoft
 • Ejendomstype Villa
 • Kontantpris 3.595.000 kr.
 • Ejerudgift pr. md. 3.792 kr.
 • Boligareal 148 m2
 • Grundareal 1.705 m2
 • Antal rum 6
 • Byggeår 1978
 • Energimærke C
Steffen Gandrup

Steffen Gandrup

Indehaver & ejendomsmægler MDE

(+45) 86 34 15 33

home Ebeltoft - Syddjurs
v. Steffen Gandrup og Morten Skovholm
Strandvejen 25C
8400 Ebeltoft
ebeltoft@home.dk
Besøg vores mæglerside

Kontakt mig


/ Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne herunder, så giver vi dig adgang til alle de relevante dokumenter, vi har på boligen:

Skansebakken 16
8400 Ebeltoft

Kontakt info
 1. Hvis du ønsker at skrive en kommentar, skal du acceptere, at vi må kontakte dig med henblik på en dialog om boligen.

/ Bestil fremvisning

Udfyld info om, hvornår det vil passe dig at få en fremvisning af boligen. OBS: Grundet den aktuelle situation med Covid-19 er det muligt at få fremvist boligen mobilt uden fremmøde via FaceTime el.lign. Hvis du ønsker dette, kan du skrive det i kommentarfeltet.

Kontakt info
 1. Skriv gerne forslag til tidspunkter i kommentarfeltet, eller angiv hvis du ønsker fremvisningen hurtigst muligt.

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Åbent hus med tilmelding

Skansebakken 16
8400 Ebeltoft

Tilmeld dig åbent hus – og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du modtager først en kvitterings-mail, så du kan se, at vi har modtaget dit ønske.

Vælg venligst ønsket tidspunkt

Ønsket tidspunkt:

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.