Solvænget 7, 5883 Oure

120 m2 villa

Kontant 1.195.000 kr.

Moderniseret 70'er villa på stille villavej med dejlig nem have


Garage på 20 m2 / Køkken-alrum / 3 reelle soveværelser / Mulig Flex-bolig

Solvænget er ikke bare en poetisk adresse, men også et passende vejnavn til denne villa i Oure. Boligen holder til på en hjørnegrund, og med en placering nogenlunde midt på matriklen er villaen til alle sider omgivet af havestykker, der er er ubetinget åbne for solens stråler. Indenfor opleves det ikke mindst i køkken, alrum, stue og udestue, der er forenet i et sammenhægende rumforløb. Her kommer dagslyset ind fra alle verdenshjørner, mens den åbne planløsning lader lyset flyde frit. Der skal ikke meget lys over Oure til, før hjerterummet på Solvænget 7 er stemt i dur.
I Oure ligger villaen på hjørnet af Solvænget og Stjernevænget, der begge er lukkede veje. Lokalsamfundet er velfungerede, og fra Solvænget 7 kommer man nemt til de mange aktiviteter, der især udspringer af skolerne og byens berømte fokus på idrætslivet. Omkring Oure dominerer den smukke sydøstfynske natur, som man kører igennem til Nyborg og Svendborg, der nås efter henholdsvis 25 og 15 minutter i bil.
Det lyse opholdsrum bindes sammen af stuen, der er udstyret med en fritstående og hyggeskabende varmekilde. Til den ene side er der åbning mod udestuen, der har ekstra loftshøjde, glasflader mod øst, syd og vest samt udgang til en stor terrasse. Til den anden side er stuen åben mod alrummet og køkkenet, der er gearet til madlavning i stor skala. Planløsningen fuldendes af badeværelse og tre værelser, som man tilgår fra entré og et gangareal.
Havestykkerne er græsklædte, og med enkel beplantning er der ikke udsigt til mange grønne pligter. Udestuens terrassedør fører ud til et flisebelagt område langs husets sydvendte facade. Terrassen er afskærmet af udestuen og en 20 kvadratmeter stor garage og tilbyder gennem sommerhalvåret talrige lune timer til afslapning under åben himmel. Med endnu en terrasse kan der altid findes en plads i solen, mens et endnu et større fliseareal giver plads til flere køretøjer på Solvænget 7 i Oure.
Kontakt os for mere information og gerne en fremvisning.
4Antal rum
1971Byggeår
761 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.141 kr.

Udbetaling

60.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,946 / 5.479 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mark Mahler
home Svendborg

Indehaver & Ejendomsmægler MDE

markm@home.dk

62214200

62214200