Erhverv til salg
Erhverv - Investering

Langgade 5, 5874 Hesselager

591 m2 boligudlejningsejendom

Kontant 1.595.000 kr.

Masser af plads, højt til loftet og smukke detaljer


Langgade 5 tv.: Fra ejendommens fælles entré kommer man ind i en mindre entré der leder videre ind i lejlighedens store stue og nyere køkken alrum. Herfra kan man gå videre ud i gangen, hvor man kan tilgå 2 værelser, lejlighedens badeværelse og en baggang, hvor man også finder et gæstetoilet. På lejlighedens 1. sal finder man et stort repos og yderligere 3 værelser.
I kælderen finder man 5 disponible rum, der gemmer på sjove detaljer fra dengang ejendommen var fungerende som et apotek.

Langgade 5 th.: I entreen finder man først og fremmest et gæstetoilet, og ellers bliver man ført videre i lejlighedens første stue med brændeovn, herfra kan man tilgå et værelse eller den næste stue, som er en suite og med et flot stort vinduesparti. Endvidere er der en gang der fører til endnu en stue, husets badeværelse eller køkken. Fra køkkenet kan man videre tilgå en gang og endnu et værelse. På 1. sal finder man en lang fordeler gang med adgang til intet mindre end 6 værelser og endnu et badeværelse. 

Økonomi

Kontantpris

1.595.000 kr.

Afkast

5.77 %

Lejeindtægt

160.800 kr.

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Ann-Christine Fredensborg
home Ringe

Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver

annc@home.dk

62624646

62624646