Kirkeby Sand 12, 5771 Stenstrup

111 m2 villa

Kontant 795.000 kr.

Charmerende bondehus i Stenstrup - Mulighed for FLEX-BOLIG


Hyggelig stemning tæt på mark og skov

Drømmer I om at bosætte jer i et hus, der oser af historie og som er tæt på naturen? Så er her muligheden for at flytte ind i et skønt bindingsværkshus fra 1830. Indenfor er der 111 kvadratmeter, der fordeler sig på halvandet plan og ligger på en grund på 885 kvadratmeter.
På stueplan finder I et flot køkken, der passer til husets stil og historie, samt en dejlig stue, hvor der er plads til sofahjørne og spisebord. Stuen har en fin pejs, som sammen med bjælkerne i loftet skaber en dejlig stemning i rummet.
Huset har fire værelser i alt, hvoraf de første to ligger i stueplan sammen med et lyst badeværelse. På førstesalen er to yderligere værelser, der har en god loftshøjde, og hvor de synlige bjælker blot understreger, at det er en ældre bolig, I befinder jer i. Værelserne er lyse og har plads til seng og fornuftige opbevaringsløsninger.
Ude foran bondehuset er en skøn, grøn have og en fin terrasse, der vender mod sydvest. Her kan I nyde solen i de solrige måneder, og i haven er der god plads til sjove udendørsaktiviteter for hele familien. Baghaven har en fold, som har mange forskellige anvendelsesmuligheder.
Kirkeby Sand 12 ligger i et dejligt område med et godt naboskab. Herfra er der ganske kort afstand til Løvehave Skov, ligesom I heller ikke skal gå langt for at komme til nærmeste dagligvarebutik. Skole og daginstitution ligger inden for få kilometers afstand, og tager I ind til Stenstrup, har I gode transportmuligheder med både bus og tog. Afkørsel til Svendborgmotorvejen ligger få minutters kørsel fra adressen og gør det nemt at pendle til Svendborg efter behov.
5Antal rum
1983Ombygget
885 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.541 kr.

Udbetaling

40.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,666 / 3.679 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mark Mahler
home Svendborg

Indehaver & Ejendomsmægler MDE

markm@home.dk

62214200

62214200