Nyvej 9, Ulbølle, 5762 Vester Skerninge

184 m2 villa

Kontant 1.295.000 kr.

2 boliger for en pris på 134 m2 og 50 m2 i hyggeligt landsbymiljø


Kun 15 min. til Svendborg og stor garagebygning på 75 m2

Ejendommen her på Nyvej 9 lige i skellet mellem Vester Skerninge og Ulbølle fremstår indflytningsklar og med en helt unik charme, som kun er de færreste forundt. Der er tale om et ældre bindingsværkshus med stråtag, som er pænt opdateret med respekt for den oprindelige stil, og i tillæg til boligens 134 m2 får I en 75 m2 garagebygning samt et anneks på 50 m2, der fungerer som en selvstændig bolig.
Adressen er ideel for jer, der drømmer om at være en del af et venligt og aktivt landsbymiljø tæt på flot natur og kun et kvarters kørsel fra Svendborg bymidte. Bussen til Svendborg holder lige uden for døren, og Vester Skerninge Friskole ligger lige på den anden side af hegnet. I Vester Skerninge er der også en folkeskole med ni klassetrin, mens Ulbølle er en landsby med stor tilvækst af folk, der tilvælger fællesskabet og tager initiativ til forskellige projekter. I landsbyen er der endvidere en rigtig fin naturlegeplads.
Da sælger overtog huset i 2010, var det netop blevet istandsat omhyggeligt og med respekt for den originale stil. Bindingsværket indvendigt er eksempelvis bevaret, og det samme er de flotte hanebånd samt de charmerende og skæve vinkler, der vidner om ejendommens alder. Kaster vi et blik på indretningen, er det især det dejlige køkken-alrum, der fortjener opmærksomhed. Helt i tråd med tidens ånd åbner det nemlig op for samvær og samtaler på kryds og tværs.
Stor opmærksomhed fortjener annekset bestemt også. Dette er perfekt til teenageren, der ønsker en bolig for sig selv, men det kan også oplagt benyttes til overnattende gæster, ligesom det kan udlejes. Foruden en stue og et soveværelse rummer det et bryggers/køkken samt et mindre brusebadeværelse og et lille kammer. I den store garagebygning er der samtidig plads til både en bil og en campingvogn, og den indeholder ligeledes et værksted.
Sidst, men ikke mindst, er der haven – en grøn oase med gode solmuligheder, der blandt andet byder på en fin lille urtehave samt et overdækket terrassemiljø, der forbinder stuehuset med annekset. Samtidig er der en perlestensbelagt gårdsplads med eftermiddags- og aftensol.
Lyder alt dette som de ideelle rammer for jer? Så ring og hør nærmere allerede i dag.
8Antal rum
1800Byggeår
2Antal toiletter
966 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.779 kr.

Udbetaling

65.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,510 / 5.925 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mark Mahler
home Svendborg

Indehaver & Ejendomsmægler MDE

markm@home.dk

62214200

62214200