Vievænget 3, Tåsinge, 5700 Svendborg

136 m2 villa

Kontant 1.395.000 kr.

Klassisk villa med dejlig have og solrig terrasse


Attraktiv beliggenhed i børnevenligt område

Boligens i alt 136 kvadratmeter fordeler sig på ét plan. Her finder I blandt andet køkken, badeværelse, stort bryggers, fire gode værelser og en rummeligt stue – En villa med plads til hele familien, og netop stuen inviterer til kvalitetstid for hele husstanden. 

Ejendommen er bygget i 1967 og rummer flere fine detaljer, der er med til at tilføre boligen personlighed. Generelt er boligen i god stand, og badeværelset er holdt i sit originale udtryk.

Er I til retro, vil I elske dette rum med det samme – alternativt er der rig mulighed for at sætte jeres eget præg på ejendommen. Helt grundlæggende indeholder huset mange gode elementer som det rummelige bryggers og ikke mindst værkstedet, hvor der er plads til at stå og nørkle med små og store projekter. 

Skal bildækkene skiftes, sofabordet slibes ned, eller har teenageren fundet sit kald i et nyt sæt trommer? Så er det her, det sker. I haven kan I nyde den store terrasse, hvor eftermiddagssolen allerede har frit spil omrking det tidspunkt, I kommer hjem fra arbejde.
Med adresse på Vievænget køber I ind i et skønt boligkvarter, som i forvejen huser en del børnefamilier. Her vægtes godt naboskab højt, og man kan altid låne en hækkesaks eller en kop sukker inde ved siden af, hvis der er brug for det, og vænget er også arrangør på alletiders vejfest. Alt i alt det ideelle sted for børn at vokse op. 

Med denne beliggenhed får I også en nem og bekvem hverdag tæt på alle hverdagens fornødenheder. Vievænget ligger tæt på byens centrum, men stadig på behørig afstand af trafik og støj. Du får derfor det bedste fra begge verdener; et hjem i en af Sydfyns smukkeste områder kun 10 minutters kørsel fra Svendborg midtby.
5Antal rum
1967Byggeår
859 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.574 kr.

Udbetaling

70.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,096 / 6.387 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Anders Bo Christiansen
home Svendborg

Ejendomsmægler MDE

anbo@home.dk

62214200

62214200