Købsaftale underskrevet

Skovballevej 77, Tåsinge, 5700 Svendborg

117 m2 villa

Kontant 495.000 kr.

CHARMERENDE VILLA MED SKØN BELIGGENHED


Dejlig lukket og ugeneret have med ældre beplantning

Denne dejlige villa er oplagt til starter-familien, parret eller håndværkeren, der ønsker sig et solidt hjem, med rigtig god plads, en flot have og en pragtfuld beliggenhed.
Huset er opført i 1890, og fremstår stadig fantastisk flot med en unik charme og sjæl. Det udvendige byder på en flot lys facade med blå detaljer, samt en stor ugeneret have med god plads til både ophold eller leg – hvor beplantningen elegant indrammer området, uden at det bliver dominerende. Man kan opholde sig på den solrige terrasser – der grundet sin sydvendte placering, kan man få det optimale udbytte af solens stråler, fra den står op, til den går ned. Desuden har boligens ydre den unikke detalje, at der er en fuldmuret garage, med mulighed for at etablere værksted, og man kan gå direkte fra garagen og ind i huset.
Grunden består af 1.203 kvadratmeter med et boligareal på 117 fordelt på to plan. Indvendigt er køkkenet, som er holdt i en flot træ-præget stil, der fremstår meget rustik og jordnært, og rummet har god plads til både madlavningen og et spisebord. Fra køkkenet er der adgang til stuen, der naturligt opdeles i spise- og opholdsområder – begge rum har godt med plads og et skønt lysindfald. Der ligger desuden på stueetagen det dejlige badeværelse, der er holdt i et hyggeligt design, og der er separat brus. På førstesalen ligger de to gode værelser og et disponibelt rum, der har den skønne design detalje, at der er bevarede træbjælker i loftet.
Beliggenheden er helt genial – med en placering i et rolig område omringet af natur er man næsten garanteret at kunne nyde tilværelsen i ro og mag. Samtidigt ligger boligen bekvemmeligt med både indkøb, naturoplevelser, skole og institutioner beliggende indenfor 2 kilometer af hjemmet – desuden har man kun 3 kilometer til motorvejsforbindelser.
4Antal rum
1890Byggeår
1203 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mark Mahler
home Svendborg

Indehaver & Ejendomsmægler MDE

markm@home.dk

62214200

62214200