Engvangsvej 118, Strøby Egede, 4600 Køge

155 m2 villa

Kontant 2.795.000 kr.

Familievenlig villa med stor kælder


- tæt på stranden i Strøby Egede

Et roligt, trygt kvarter i Strøby Egede danner ramme om denne villa, der byder på flere indretningsløsninger for familielivet. Huset fremstår i pæn stand og har en god planløsning med tre værelser, tre badeværelser, to køkkener og indbydende opholdsrum. Hertil kommer en meget anvendelig kælder og en nem have.
I hverdagen kan I nyde privilegiet ved, at børnene selv kan cykle i skole, mens I kan gå til daginstitution, indkøb og stoppested. Omgivelserne giver jer nærhed til havet, stranden og skoven, så en badetur lader sig let gøre på samme vis som udflugter i naturen. Tager I bilen, kan I være i charmerende Køge på omkring et kvarter.
Siden 2017 er alt malet. Køkkenet og det ene badeværelse i stueplanet er istandsat, ligesom kælderen er renoveret.
I stueplanet venter der et fantastisk lysindfald i det store, åbne opholdsmiljø. Vordingborg-køkkenet fremstår klassisk med lyse elementer og har en spisebordsplads, og fra alrummet giver skydedørspartiet adgang til den sydvendte terrasse. Om aftenen er pejsestuen, som også har flotte Versage-klinker og gulvvarme ideel til afslapning. Den ene ende af huset råder over en oplagt forældreafdeling med et soveværelse, der har eget badeværelse. I modsatte del er der to oplagte børneværelser og endnu et badeværelse med gulvvarme og Versage-klinker. Endelig har I en ældre udestue med en brændeovn, der varmer fantastisk om vinteren.
Den brugbare kælder kan både tilgås fra huset og har egen indgang. Her får I et køkken, et badeværelse og disponible rum, som I kan indrette alt efter jeres behov.
Gennem de lune måneder vil I elske at slappe af i den overkommelige have med få bede og flere terrasser, så I altid kan finde en plads i solen.
Vil I vide mere? Ring allerede i dag for at få en fremvisning.


4Antal rum
1998Ombygget
3Antal toiletter
761 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.660 kr.

Udbetaling

140.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

16,148 / 12.774 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Rasmus Holm
home Køge

Partner og Ejendomsmægler, MDE

rholm@home.dk

56 66 00 13

56 66 00 13