Vibøgevej 27, Vibøge, 6470 Sydals

183 m2 villa

Kontant 1.495.000 kr.

Charmerende familievilla i trygge landsbyomgivelser


Flot udsigt over åbne marker og let adgang til skov og vand

Ejendommen her på Vibøgevej 27 udgør et rigtig godt eksempel på en særdeles indbydende ramme om familielivet for jer, der drømmer om det gode landsbyliv med trygge omgivelser, masser af frisk landluft og god plads. Der er tilmed tale om en ejendom i rigtig flot opdateret stand, og mens de 183 kvadratmeter inden døre skal fremhæves for at være meget familievenligt indrettet, er det værd at bemærke om den store, ugenerede baghave, at den er dejlig nem at holde.
I kommer til at bo i den hyggelige landsby Vibøge, og herfra er der under tre kilometer til Dagli’Brugsen i Skovby samt let adgang til de mange gode tilbud i Høruphav. Turen til Lysabild Børneunivers med skole og pasningstilbud er af tilsvarende overskuelig karakter, og såvel skov som strand når I også let – I kan eksempelvis cykle til bredden af Hørup Hav på bare fem minutter. Derudover er det bestemt også værd at fremhæve hjemmets flotte udsigt over de åbne marker i landskabet, som bliver jeres nærmeste naboer bagtil.
Ejendommen fremstår som nævnt i meget indbydende stand, og fritlagte bjælker i loftet bidrager sammen med husets sprossevinduer til en skøn, charmerende atmosfære. Sprossevinduerne sørger også for et godt lysindfald, og som et ekstra plus kan det nævnes, at boligen opvarmes ved hjælp af en luft-til-vand-varmepumpe.
Fra husets hall er der adgang til et stort køkken-alrum, som ligger ud i ét med en dejlig stue, der ligeledes er af familievenlige dimensioner. Det samme gælder for boligens bryggers, hvor der er god plads til såvel garderoben som vaskefaciliteter. Bryggerset har desuden egen udgang samt direkte adgang til ejedommens integrerede garage, så I er altid sikret tørskoet adgang til og fra bilen. Husets stueplan rummer også et værelse samt et lækkert badeværelse med bruseniche, og derudover får I yderligere tre gode værelser og et walk-in-closet på førstesalen.
Fra førstesalen kommer den flotte udsigt over markerne bag huset virkelig til sin ret igennem et stort tagvindue, og det flotte syn kan I ligeledes glæde jer til at nyde fra såvel køkken-alrummet som fra terrassemiljøet, der ligger næsten lige uden for huset på den 801 kvadratmeter store grund.
Kontakt os allerede i dag og få mange flere detaljer om både boligen og beliggenheden ved en fremvisning.
5Antal rum
2005Ombygget
801 m2Grundareal
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

1.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.244 kr.

Udbetaling

75.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,664 / 6.884 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jakob Lyng Nielsen
home Sønderborg

Ejendomsmægler MDE

jalyn@home.dk

74426575

74426575