Pragtvilla fra 2006 tegnet af arkitekt M.A.A. Jesper Thyge Brøgger

Smuk beliggenhed i attraktivt kvarter nær skov og vand. Nem parklignende grundstykke.

Luksuriøs, topmoderne og energirigtig særklassevilla opført i udsøgte kvalitetsmaterialer med masser af luksustilvalg og spændende løsninger. Villaen ligger majestætisk flot på et gigantisk grundstykke, der giver masser af luft til naboer, og som på alle måder løfter den smukke og velbyggede villa op i sin helt egne liga. 


Villaen er tegnet af arkitekt M.A.A. Jesper Thyge Brøgger, og byder på 308 kvm bolig i to fulde plan med en 61 kvm garagebygning og en 20 kvm udhusbygning. Villaen og de umiddelbare udenomsarealer ligger ophøjet i forhold til det øvrige, store grundstykke, hvilket giver et ekstra flot udkig fra villaen til haven og alt det grønne, som omgiver villaen.

Klinteskoven er en mindre villaudstykning fra 2005, der hurtigt blev fuldt udbygget med 21 helt individuelle villaer. Kvarteret ligger i udkanten af Høruphav for foden af Hørup Hav og med Klinteskoven som nærmeste nabo mod vest og grønt naturbælte mod øst. Op af skoven mod vest fører en sti til vandet, hvor grundejerforeningen råder over en fælles badebro.

Villaen er opført i en klassisk, minimalistisk og symmetrisk byggestil helt uden dikkedarer. Facaden mod syd brydes i midten af et gennemgående skorstensforløb, og herudover er det de store fra gulv til loft vinduespartier, som tegner den enkelte og stramme facade. Byggeriet er opført i velkendte kvalitetsmaterialer med med øje for så lidt vedligeholdelse som muligt. Det store, falde tag er let skrånende mod nord, og skjuler behændigt de mange solpaneler, der ligger perfekt orienteret mod syd. 

Der er tilkørsel til villaen fra østsiden, hvor en stor, enkelt anlagt gårdsplads byder velkommen. Her er der gode tilkørselsforhold til garagerne og ekstra holdepladser til gæsteparkering m.v. 

Indenfor i villaen bliver man mødt af lyse, højloftede rum med masser af eksklusive detaljer og en utrolig dejlig atmosfære overalt. I alle opholdsrum ligger brede, fortløbende og massive plankegulve fra Dinesen og pryder rummene. Lysindfaldet er generøst, og udsigten gennem alle vinduespartierne er imponerende. Masser af døre til det fri giver let adgang til den friske luft, og bygger på fornemste vis bro mellem inde og ude. På lune sommerdage bevæger man sig ubesværet mellem stuer og det enorme terrassemiljø, der omkranser villaen mod syd og vest, og når solen er hårdets eller duggen falder, sørger elektriske markiser for at skærme og give hygge.


Via hoveddøren træder man ind i villaens hall, der er veludstyrret med garderobeskabe, og med god plads til ekstra entré-møblement. Hallen forbinder opholdsarealerne i underetagen med et  stort, praktisk bryggers/grovkøkken. Fra bryggerset er der udgang til baggården og direkte forbindelse til garagen. 

Det øvrige stueplan byder først og fremmest på et skønt opholdsmiljø bestående af en opholdsstue, en spisestue og et køkken. Rummene står i delvis åben forbindelse med hinanden, men en genial  justerbar midtervæg som rumdeler, der kan skydes frem og tilbage alt efter behov for at gøre rummene mere eller mindre intime. 

I stuen sørger to store vindues partier for et smukt kig til haven, og stuen indretter sig selv omkring et hyggeligt pejsemiljø. Spisestuen ligger i forlængelse af stuen, og har et stort vestvendt vinduesparti mod skoven. 

Køkkenet ligger modsat spisestuen, og er indrettet i stilrent, hvidt design fra Multiform med alt hvad hjertet begærer af skøn luksus. Bordpalder i hvid corion, køkkenø med ekstra dobbeltvask og barfunktion, luksus hvidevarer er fra Gaggenau, køkken armatur fra Vola, Quooker.... 

Herudover byder stueplanet på et sydøstvendt værelse og et badeværelse med bruseniche indrettet med inventar fra Multiform i samme stil som køkkenet.

Villaens 1. sal byder på endnu et fantastisk stuemiljø orienteret mod syd, hvor store vinduespartier igen byder alt det smukke indenfor. 

I den ene ende mod øst ligger forældreafdelingen, der byder på en to-delt luksusafdeling med soveværelse og badeværelse. Badeværelset er et stort familiebadeværelse med såvel bruseniche og som badekar, og kan tilgås direkte fra soveværelset, men også fra reposen i forbindelse med stuen. I badeværelset holder inventar fra Multiform den røde tråd, og herudover er der leget med spændende detaljer som f.eks. en cirkelrund bruseniche med dobbelt bruser, og et elegant badekar med rygstøtte ender.

I modsatte ender ligger to store børneværelser, og mod nord ligger side om side et lækkert walk-in og et mindre værelse/kontor.

Villaen opvarmes med naturgas med et årligt varmeforbrug på ca. 13.500,00. De mange solcellepaneler sørger for at solcelle inverteren omdanner mest mulig strøm, og husstanden producerer mere end der bruges. Der er automatisk vinduesåbning på mange af de store vinduespartier, og ekstra indlagt strålevarme holde de store vinduespartier dugfrie. 

Det store grundstykke er anlagt med arkitekthjælp med ønsket om et haveanlæg, der ser smukt ud på alle tider af året, og som komplimenterer villaens arkitektur, samtidig med, at haven er nemt holdt. 

Sælger fremhæver glæden ved at bo i en lys og meget funktionelt villa med et minimum af vedligeholdelse i en gade med få villaer med nærkontakt til vand og skov samtidig med, at der er kort afstand til indkøb og en god og sikker skolevej.
 
Vis mere

Økonomi

 • Kontantpris 6.995.000 kr.
 • Ejerudgift pr. md. 5.819 kr.
 • Kvm. pris ? 21.326 kr.
 • Udbetaling 350.000 kr.
 • Brutto/Netto ? 26.819 / 23.249 kr.
 • Tjek Boliglån
 • Låneberegner
 • Prisudvikling -10%

Fakta

 • Boligareal 308 m2
 • Grundareal 4.923 m2
 • Antal toiletter 1
 • Antal rum 7
 • Byggeår 2006
 • Antal plan 2
 • Energimærke B
 • Sagsnr. 7010000037
Merete Lund Brock

Kontakt

Merete Lund Brock
74426575

home Sønderborg
v. Merete Lund Brock & Henning Brock
Møllebakken 7
6400 Sønderborg
701@home.dk

Område

 • Afstand til vand 180 m
 • Afstand til skole 2.400 m
 • Afstand til indkøb 1.500 m
/ Giv et uforpligtende prisforslag

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant. Dit prisforslag drejer sig om denne bolig:

Klinteskoven 32, Høruphav
6470 Sydals
Kontantpris 6.995.000

Klik-en-pris
Klik-en-pris
/ Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne herunder, så giver vi dig adgang til alle de relevante dokumenter, vi har på boligen:

Klinteskoven 32, Høruphav
6470 Sydals

Kontakt info
 1. Hvis du ønsker at skrive en kommentar, skal du acceptere, at vi må kontakte dig med henblik på en dialog om boligen.

/ Bestil fremvisning

Udfyld info om, hvornår det vil passe dig at få en fremvisning af boligen. OBS: Grundet den aktuelle situation med Covid-19 er det muligt at få fremvist boligen mobilt uden fremmøde via FaceTime el.lign. Hvis du ønske dette, kan du skrive det i kommentarfeltet.

Sagsnr.: 7010000037
Klinteskoven 32, Høruphav
6470 Sydals

Kontakt info
 1. Skriv gerne forslag til tidspunkter i kommentarfeltet, eller angiv hvis du ønsker fremvisningen hurtigst muligt.

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.

Fakta

 • Ydermur Mursten/Vandskuret/Malet
 • Vinduer Velfac
 • Gulve Klinker/Dinesen plankegulv/Fliser
 • Lofter Gips med spot
 • Vand/vej/kloak Hørup-Høruphav Vandværk/Offentlig/Offentlig - Separatkloakeret
 • Komm. tilslutninger Ingen jf. ejendomsdatarapport
 • Varmeinstallation Naturgas
 • Tv/internet Mulighed for fibernet
 • Grundejerforening Grundejerforeningen Klinteskoven
 • Nærmeste folkeskole Hørup Centralskole
 • Tilbehør Gaggenau køle-/fryseskab -
  Gaggenau indbygningsovn -
  Gaggenau keramiske kogeplader x 3 -
  Gagganau emhætte -
  Gaggenau opvaskemaskine -
  Quooker blandingsbatteri -

 • Ejendomsværdi i kr. 3.450.000
 • Heraf grundværdi i kr. 1.375.700
 • Vurderingsår 2019
/ Åbent hus med tilmelding

Klinteskoven 32, Høruphav
6470 Sydals

Tilmeld dig åbent hus – og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du modtager først en kvitterings-mail, så du kan se, at vi har modtaget dit ønske.

Vælg venligst ønsket tidspunkt

Ønsket tidspunkt:

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo