Havmose 24, Nørre Kettingskov, 6440 Augustenborg

83 m2 fritidshus

Kontant 1.825.000 kr.

Gennemført lækre kvalitetsfritidshuse i naturskønne omgivelser


Indbydende og moderne rammer om fritidslivet

Boligtype C udgør den mindste af de to forskellige hustyper, som opføres i første fase af byggeriet, og hustypen rummer tre gode soveværelser, et badeværelse og et ekstra gæstetoilet samt et stort opholdsmiljø. Med et moderne, nyopført fritidshus af denne type er I således sikret en skøn ramme om de afslappende fritidsstunder, hvor der er plads til at invitere vennerne på besøg.
Husene er alle opført på miljøvenlig vis uden betondæk, og facaderne er beklædt med såvel sort som naturfarvet fyrretræ, der takket være sin oliebehandling kræver et minimum af vedligehold for at bevare sit flotte udtryk.
Inden døre er det særligt værd at bemærke, at der er lyse Troldtekt-loftpaneler, hvilket bidrager med en god akustik og komplementerer det hvidpigmenterede træ på væggene, som fuldender den gennemførte sommerhuscharme.
I alt er fritidsboligen 83 kvadratmeter stor, og derudover får I et dejligt terrassemiljø med yderligere 18 overdækkede kvadratmeter. Her kan I glæde jer til at nyde udelivet i de naturskønne omgivelser, og overdækningen giver jer potentiale for virkelig at få mest muligt ud af de skønne, lyse sommernætter selv efter duggen er faldet.
Da terrassen ligger lige uden for husets store stue, er det let at lade ude og inde smelte sammen, og terrassen kommer således sandsynligvis helt naturligt til at indgå som en velintegreret del af opholdsmiljøet, så snart vejret tillader det.
Stuen har imponerende vinduespartier mod terrassen, og det indretningsvenlige opholdsrum sikrer jer god plads til at samle familie og venner. Stuen ligger ud i ét med køkkenet, som er forsynet med hårde hvidevarer fra Gorenje samt køkkenelementer fra HTH.
Det skal også nævnes, at husets varmepumpe er app-styret, og at der er mulighed for at tilkøbe en møbleringspakke til fritidsboligen, som ellers sælges i indflytningsklar stand uden møblering. Som yderligere et plus er der desuden potentiale for at opgradere med lækre luksuselementer som eksempelvis vildmarksbad.




Novasol har lavet en anslået lejeindtægts beregning på kr. 70.290. (27 uger) Kontakt mægler for at få det uddybet. 

Kontantprisen for Hustype C er 1.695.000 kr. Husene på grund nummer 8 og 10 har en merudgift på 300.000 kr., idet de ligger særligt godt placeret lige ud til de åbne marker, som omgiver det hyggelige sommerhuskvarter. Husene på grund nummer 19 og 38 har en merudgift på 150.000 kr., mens huset på grund nummer 36 har en merudgift på 100.000 kr., og dette skyldes ligeledes de særligt attraktive placeringer.
Kunne I tænke jer at få mange flere detaljer? Så tøv ikke med at kontakte os.
4Antal rum
2022Byggeår
1140 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.825.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.563 kr.

Udbetaling

95.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,782 / 8.529 kr.

Tjek boliglån

Se projektet for denne bolig