Solvej 2, Guderup, 6430 Nordborg

136 m2 villa

Kontant 699.000 kr.

Etplansvilla med tre værelser og dejligt stuemiljø


Hyggeligt villakvarter nær grønne arealer og idrætsanlæg

En veldisponeret bolig med et skønt stuemiljø, en hyggelig have og en dejlig beliggenhed i familievenlige Guderup – dette er kort fortalt, hvad I kan se frem til, hvis denne ejendom på Solvej 2 bliver jeres nye hjem. Her er tale om en villa på 136 kvadratmeter, der er fordelt i ét plan.
Boligen ligger på en lille, blind vej i et roligt villakvarter med grønne arealer og gode stier, der blandt andet leder til naturområdet, Guderup Mose. Nærmeste genbo er Guderup Idrætsanlæg, der blandt andet har fodbold- og tennisbaner. Fra adressen er der kun to minutter på cykel til Nørreskov-Skolen og til byens idrætshal, mens Guderup Børnehave nås på en fem minutters cykeltur. Guderup har endvidere gode indkøbsmuligheder og et par spisesteder samt et forsamlingshus, hvor det lokale bylaug arrangerer diverse aktiviteter.
Villaen er fra 1968, og huset er opført med gedigen murstensfacade, mahogni-vinduesrammer og valmet tag. Der er adgang til boligen via den kombinerede entré- og bryggersafdeling, der har flisegulv og plads til vaskefaciliteter. Herfra træder I direkte ind i hjemmets stemningsfulde køkken, der ligger i åben forbindelse med stuemiljøet.
Køkkenet fremstår med klassiske fyldningselementer, hvis nuance giver en varm glød til rummet. Den praktiske L-form sørger for fin arbejdsplads, og her kan desuden etableres en lille spisekrog.
En muret halvvæg skaber en naturlig opdeling mellem køkkenet og stueområdet, der udgøres af en indretningsvenlig dagligstue og en velintegreret udestue. Sidstnævnte er beklædt med fliser, og hele endevæggen er udført i glas, hvilket lader lyset strømme ind fra syd. Her er også installeret en brændeovn, og via glasdøren er der direkte udgang til en terrasse.
Boligen indeholder herudover et soveværelse og yderligere to værelser, der begge har faste skabe til opbevaring. Alle værelserne er samlet omkring en fordelingsgang, hvorfra der også er adgang til et lyst flisebadeværelse, et praktisk gæstetoilet og et opmagasineringsrum.
Med til villaen følger en carport med redskabsrum samt en solrig have. Haven er anlagt med græsplæne, forskellige buske og et æbletræ samt en solbeskinnet fliseterrasse, der flankeres af et lavendelbed. Ved terrassen er der også opsat læhegn og markise.
Har I fået lyst til at høre mere og opleve boligen ved selvsyn? Så kontakt os for en fremvisning allerede i dag – vi glæder os til at byde jer vedkommen indenfor!
5Antal rum
1983Ombygget
2Antal toiletter
727 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

699.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.191 kr.

Udbetaling

35.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,121 / 3.271 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jens Sandell-Duus
home Sønderborg

Partner, Ejendomsmægler MDE

jedu@home.dk

74426575

74426575