Hjørnet 10, Mjels, 6430 Nordborg

112 m2 villa

Kontant 745.000 kr.

Velindrettet etplansvilla med plads til børnefamilien


Hyggelig have med solvendte terrasser

Denne etplansvilla har med tre værelser og store, lyse opholdsrum god plads til børnefamilien, og med hører også en skøn have med store terrasser, hvor I kan nyde sommerens solrige dage helt ugeneret.
Ejendommen ligger på en lille stikvej i Mjels, og herfra er der nem adgang til vandet og kun en kilometer til Oksbøl Friskole. Fra adressen er der blot fire kilometer til Nordborg, der byder på alle hverdagens andre nødvendigheder.
Der er tale om et klassisk parcelhus fra 1969 opført i gule sten, og huset står pænt og velholdt. Boligen byder påtog store stuer, hvor brændeovnen sørger for en behagelig temperatur. Køkkenet er rummeligt, og her er god plads til at være sammen om at lave mad, ligesom I kan indrette med et spisebord til morgenmaden.
Soveafdelingen byder på tre gode værelser, og denne del af huset rummer ligeledes et badeværelse med bruseniche. Foruden entréen fuldendes boligen af et praktisk bryggers med adgang til en gang, et disponibelt rum og garagen.
Fra stuen er der direkte adgang til en udestue, der bygger en lys og stemningsfuld bro mellem inde og ude, og den kan bruges langt ind i ydersæsonerne. Herfra er der videre adgang til en delvist overdækket terrasse, hvor sommerens måltider kan serveres i det fri. Haven er ugeneret og stemningsfuld, og her er flere terrasser, hvor I kan nyde sommerens sol.
Kontakt os allerede i dag.
6Antal rum
1971Ombygget
743 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

745.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.048 kr.

Udbetaling

40.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,356 / 3.459 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jakob Lyng Nielsen
home Sønderborg

Ejendomsmægler MDE

jalyn@home.dk

74426575

74426575