Søndermarken 4, Vemmingbund, 6310 Broager

47 m2 fritidshus

Kontant 1.195.000 kr.

Hyggeligt sommerhus ved Vemmingbund Strand


Tæt på både vandet og naturskønne områder

Der er en virkelig dejlig atmosfære såvel inden døre som udenfor på den ugenerede grund nær Vemmingbund Strand, som dette charmerende sommerhus ligger på – og nu kan I blive de nye heldige ejere af den skønne fritidsoase. Huset har en særdeles naturnær placering, hvilket giver jer mulighed for at kunne følge årstidernes skiften på allernærmeste hold – og takket være den flotte udsigt over markerne mod vest, kan I fra grunden glæde jer til at kunne nyde solnedgangen med udsigt over landskabet.
Solopgangen er det derimod oplagt at nyde ved stranden, som blot ligger få minutters gang fra adressen, hvilket desuden giver jer anledning til at integrere masser af aktiviteter på, i og ved vandet i feriernes og weekendturenes program. I får endda også vand endnu tættere på end ved stranden, for lige mellem ejendommen og de store marker, der bliver jeres nærmeste naboer bagtil, krydser en lille å grunden. Smukke skovarealer venter ligeledes inden for meget overskuelig gåafstand fra huset, og beliggenheden skal derudover fremhæves for, at der kun er omkring tre kilometer til nærmeste bager og dagligvarebutikkerne i Broager.
Huset er fra 1965, og de 47 velfordelte kvadratmeter har en dejlig lys atmosfære og en charmerende stil, som emmer af ægte sommerhushygge. Fra entréen er der adgang til et centralt køkken-alrum med god plads til både madlavning og til at indrette en spiseplads.
Fra køkkenet kan I fortsætte videre til både en hyggelig stue med brændeovn og til en skøn, lys udestue med dobbeltdøre ud til en vestvendt terrasse i to niveauer. Der er udgang til samme terrasse fra køkkenet, og I kan derved let skabe en god sammenhæng mellem opholdsmiljøerne inde og ude. I forbindelse med et redskabsskur lige uden for hoveddøren ved entréen er der også en skøn terrasse, og fra entréen er der derudover adgang til et badeværelse med bruseniche samt til det ene af husets to gode værelser.
Kontakt os allerede i dag og få mange flere detaljer ved en fremvisning – vi glæder os til at byde jer velkommen.
3Antal rum
1999Ombygget
804 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.270 kr.

Udbetaling

60.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,154 / 5.658 kr.

Tjek boliglån