Gryderupvej 194, Gryderup, 4242 Boeslunde

160 m2 villa

Kontant 4.695.000 kr.

Herskabelig villa med parklignende have


Roligt beliggende på landet med udsigt til åbne marker

Roligt beliggende på landet i Gryderup med udsigt til åbne marker, finder I denne helt særlige
ejendom, som er indrettet i herskabelig stil med smukke plankegulve, stuk og sprossede vinduer.

Til ejendommen hører stor parklignende have med flere havedamme med broovergang, flot beplantning og bænke, hvor I kan sidde i ro og fred samt beundre den smukke have og udsigten herfra. Selvom haven er parklignende, er der store græsarealer, som børnene kan boltre sig på. På legepladsen er der anlagt bålplads, tarzanbane samt andre børnevenlige faciliteter. Det er mulighed for blandt andet hestehold på matriklen.
Ankomst til villaen sker via smuk træallé, som fører jer til den store, hyggelige gårdsplads med masser af parkeringsplads.

I stueplan bydes I velkommen i entreen, hvor der er opsat skabe, og hvor rummet under trappen er
indrettet til skab, så der er god plads til sko og overtøj. Fra entreen er der adgang til husets badeværelse, som er med toilet, brus og dobbelt håndvask. Adgang via entre fører til klassisk indrettet spisestue, som ligger i forbindelse med det store landkøkken, hvor der er ligeledes er plads til spisearrangement. Herfra udgang til gårdspladsen. Fra spisestuen er der adgang til den flotte stue med pejseindsats.
Villaens 1. sal er indrettet med stor repos med fritliggende bjælker og smukke plankegulve, som nuværende ejer har anvendt til multirum med både kontor og legerum. Fra repoet er der adgang til husets tre værelser, som ligeledes er med plankegulve og fritliggende bjælker. I soveværelset er monteret ovenlysvinduer, så I fra dobbeltsengen kan ligge og kigge på stjernerne om aftenen og se solen fra morgenstunden. De to yderligere værelser rummer god plads og er ideelle som børneværelser.

Til ejendommen hører desuden stor udbygning, som på nuværende tidspunkt anvendes til gildesal og værksted - men mulighederne er uendeligt mange! I udbygningen forefindes desuden toilet og
bryggers.
Der er etableret solcelleanlæg, pillefyr samt varmepumpe på ejendommen.

Kontakt home Korsør for nærmere aftale om en fremvisning på tlf. 58360020.
7Antal rum
1933Byggeår
2Antal toiletter
5990 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.620 kr.

Udbetaling

235.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

26,845 / 21.349 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Steen Grosen
home Korsør

Ejendomsmægler, Indehaver

grosen@home.dk

58 36 00 20

58 36 00 20