Langelandsvej 8, 4220 Korsør

185 m2 villa

Kontant 4.995.000 kr.

Særdeles pænt og velholdt bolig - klar til indflytning


Beliggende i eftertragtet og børnevenligt område

Fortræffelig totalrenoveret bolig beliggende på én af Korsørs mest eftertragtede lukkede villaveje med direkte adgang til Storebælt og ved en af områdets bedste sandstrande udbydes.

Boligen er beliggende tæt på centrum og i et børnevenligt område med kort afstand til henholdsvis skole, pasningstilbud, dagligvarebutikker, havnemiljø, Lovsøanlægget mv. Den omkringliggende natur indbyder til friske gå- eller løbeture langs vandet og i Lystskoven.

Boligen, som oprindeligt er opført i 1953/1984, har gennemgået en totalrenovering fra kælder til kvist i 2018 og rummer hele 185 veludnyttede m2 samt 59 m2 kælder, såvel som modernisering af udendørsarealer samt to nybyggede terrasser.

Ejendommen indeholder: Entré, stueplan, hvor hjemmet centrerer sig omkring køkken/alrummet med masser af dejlig skabs- og bordplads. I forlængelse heraf finder I en stor spiseplads, som mødes af det fantastiske lysindfald via de store vinduespartier mod vest med direkte adgang ud mod den 60 m2 store terrasse, som er udført i forlængelse af køkken/alrum og stuen, som tilgås via store skydedøre. Endvidere indeholder stueplanet en dejlig lys, stor stue, - ligeledes med direkte udgang til terrassen, samt et badeværelse med brus og et skønt kontor.
Via boligens smukke hall ledes I videre til boligens 1. sal, hvor I på reposen finder toilet med brus, og på 1. salen tre lyse værelser – heraf to med Velux altanvinduer, samt et værelse indeholdende walk-in-closet. Herfra nydes havudsigten og udsigt til Storebæltsbroen via de store glaspartier med fransk altan. I kælderen finder I et vaskerum, et værksted og 2 disponible rum.

Ejendommen opvarmes via luft-til-vand-varmepumpe, og gulvvarme er endvidere indlagt i hele boligen. Kælderen er ligeledes opvarmet.

Til ejendommen hører to store solrige træterrasser samt en hyggelig og lukket have med hyggelig beplantning. Alle udearealerne er vedligeholdelsesnemme.

Kontakt os for en fremvisning eller yderligere information allerede i dag på tlf. 58 36 00 20.
5Antal rum
1984Ombygget
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

4.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.034 kr.

Udbetaling

250.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

28,500 / 22.665 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Steen Grosen
home Korsør

Ejendomsmægler, Indehaver

grosen@home.dk

58 36 00 20

58 36 00 20