Ny pris

Strandvangen 5, Kelstrup, 4200 Slagelse

99 m2 fritidshus

Kontant 1.975.000 kr.

Skønt sommerhus med bare 200 meter til badestranden


Yderst velholdt inde som ude - helt som nyt indendørs

Dette flotte og rummelige sommerhus har siden sælgers overtagelse i 2020 gennemgået en flot renovering, så det i dag fremstår i utrolig flot stand, inde som ude, og med badestranden under 5 minutters gang herfra.

Indgang via indbydende og lys entré med adgang til 2 værelser med skabe og nyt badeværelse med brus og gulvvarme. Videre forbindelse til stue, der er sammenhængende med det nyere køkken fra IKEA, som byder på alt i hårde hvidevarer samt udgang til sommerhusets nordøstlige side.

I alrummet er der mulighed for såvel spisebord som siddegruppe, så familien kan samles over madlavningen. Fra alrummet åbning direkte til spisestuen/stuen, som får dejligt med lys fra såvel vinduesparti som forbindelsen til udestuen, som er en integreret del af beboelsen, og som absolut indbyder til at nyde sommer og sol i de lyse måneder. 

Udestuen er med klinkegulv og plads til såvel sidde- som sofagruppe og har dobbeltdøre mod den sydvestvendte og store træterrasse. 
Fra terrassen udkig til den pasningsnemme have med græsplæne samt levende hegn, der i sommerhalvåret gør haven helt ugeneret. Her findes tillige udendørsbad med både varmt og koldt vand.

Udvendigt fremstår sommerhuset nymalet og med nye zinktagrender - her er også Clever ladeboks, og området er spildevandskloakeret. Og indvendigt tilmed i nymalet stand, nye gulve, nye vandrør samt elinstallationer og eltavle.

Er du klar til at nyde sommer og dejligt familieliv i skønne omgivelser, så kontakt home Slagelse for aftale om en fremvisning. Ring til os på tlf. 58 50 21 10.


4Antal rum
1979Ombygget
800 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.975.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.452 kr.

Udbetaling

100.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

11,676 / 9.241 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Steen Grosen
home Slagelse

Ejendomsmægler, Indehaver

grosen@home.dk

58 50 21 10

58 50 21 10