Ravnsøvej 47, 8680 Ry

100 m2 rækkehus

Kontant 1.295.000 kr.

Renoveret rækkehus i naturskønne omgivelser nær Ravnsø


Flot tilbygning fra 2010

Med nøgleord som naturskønne omgivelser, en overskuelig planløsning og en nem have får I gode rammer i denne renoverede villa nær Ravnsø. Glæd jer til en god rumfordeling, der sikrer jer både privatliv og kvalitetstid med hinanden. Endelig er beliggenheden skøn, hvis I vil bo tæt på naturen og samtidig have hverdagens gøremål indenfor overskuelig rækkevidde.
Ejendommen fra 1877 præsenterer sig med en gul facade og hvide vinduesrammer. Den er renoveret i 1976 med udskiftning af tag og badeværelse og meget mere, ligesom der er blevet etableret en tilbygning i 2010.
I bydes velkommen i entréen, hvorfra kvadratmeterne udfolder sig via en veldisponeret planløsning, som får boligen til at virke mere rummelig. Boligens hjerterum er den store stue, som fremtræder let og indbydende med et pænt lysindfald. Her kan I både placere en sofa og et spisebord.
Det praktiske spisekøkken gør det muligt at prioritere samvær på tværs af madlavning og forskellige aktiviteter. Køkkenet fra 2012 har god opbevaringsplads, så bordpladerne er frie til madlavningen.
Boligen rummer også et badeværelse, et gæstetoilet og et bryggers, som alle har gulvvarme. Videre er der et fyrrum og to disponible rum med mange anvendelsesmuligheder. Endelig rummer førstesalen et stort værelse med tre skråvinduer, som trækker dagslyset ind.
I kan se frem til en dejlig grund, som bliver det naturlige omdrejningspunkt i sommerhalvåret. Haven har en nem græsplæne og en overdækket terrasse, som gør det muligt at nyde udelivet i læ for sol og regn.
Her står den på naturskønne omgivelser, og samtidig tager det under ti minutter at køre til hverdagens gøremål i Ry. I får kort afstand til skoven og Ravnsø, der inviterer til gåture i grønne omgivelser. Afslutningsvis tager det 20 minutter at køre til Silkeborg, mens Aarhus C kan nås på under en halv time.
Kom og oplev boligen.
3Antal rum
1976Ombygget
2Antal toiletter
349 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.508 kr.

Udbetaling

65.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,516 / 5.956 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Anders Vindfeldt-Bottke
home Ry

Ejendomsmægler MDE

anvb@home.dk

86 89 21 00

86 89 21 00