Krøyer Kielbergs Vej 24, 8660 Skanderborg

170 m2 villa

Kontant 7.998.000 kr.

Skanderborg Midtby


Helt igennem fantastisk og gennem renoveret villa med de flotteste detaljer!

Det er med virkelig stor fornøjelse, at home kan udbyde denne utrolig flotte og nænsomt istandsatte villa til salg. Her er der virkelig kælet for detaljerne og der er ikke sparet på noget.

Villaen har været hele turen igennem, og der er intet tilbage af det gamle hus. Sælger har nænsomt renoveret og istandsat med de helt små detaljer for øje. Samtidig er der taget afsæt i villaens alder og taget højde herfor.

Beliggenheden er ligeledes i top, og herfra kan både midtbyen, togstationen samt E45 nås indenfor 5 min. på enten gåben eller i bil. En super god beliggenhed i Skanderborg Midtby.

Villaens renovering består bla. af. Flotte marmor og egelamelparket gulve i hele villaen med varme. Massive fyldningsdøre med Arne Jacobsen dørhåndtag. 2 store badeværelser/velværerum samt et ekstra toilet i stueplan. Alle med snedker møbler i egetræ med fingertap fra Krøyer og Gatten. 3 store værelser på 1. sal samt bad.
Udgravet underetage som er fuld beboelig med ekstra værelse (ikke reg. til beboelse), badeværelse samt bryggers.
I stueetagen findes kontor, toilet samt det flotteste snedkerkøkken med den smukkeste marmorbordplade i grå med flere nuancer i. Køkkenet er fra Krøyer og Gatten med fingertap samt elementer fra Svane. Også her er der virkelig kræset for detaljerne. Masser af arbejdsplads og samtidig tænkt rigeligt med opbevaring ind. Hvidevarer i topklasse osv.
Ydermere en rummelig vinkelstue med udgang til en fantastisk terrasse bygget i mahogni.

Garagen er meget dyb, og derfor er der god opbevaringsmulighed her. El port, troldtekt samt flotte lameller i mahogni giver en flot finish.

En nem og overskuelig have med et grønt græstæppe samt en flisebelagt terrasse og en utrolig flot og veludført træterrasse i mahogni.

home byder velkommen til en villa i absolut særklasse som skal ses!!


4Antal rum
2021Ombygget
3Antal toiletter
591 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

7.998.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.827 kr.

Udbetaling

400.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

45,661 / 36.214 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Henrik Nicolaisen
home Skanderborg

Partner, Ejendomsmægler MDE

hnico@home.dk

86 52 28 11

86 52 28 11