Smedebakken 82, 1., Midtbyen, 8600 Silkeborg

110 m2 lejlighed

Kontant 3.398.000 kr.

Midtbyen - udsigt til søen


Fantastisk beliggende lejlighed i byggeri fra 2004 - 3 værelser, ingen spildplads

UDSIGT TIL SØ, SKOV OG BY – På Smedebakken 82 kommer I til at bo på en blind vej med udsigt til Silkeborg Langsøs skovklædte bredder bare 150 meter mod nord og til bymidten mod sydvest, hvor I finder Søtorvet bare fem minutters spadseretur borte. Udsigten kan særligt nydes fra en stor, sydvestvendt altan samt fra det ene værelse, som har vindue direkte mod søen, og fra køkkenets dejlige, lyse spisekrog.

Med adresse så tæt på Silkeborg Søerne kan I se frem til mange, lange gå- og løbeture i det fri. Ta´ din kajak eller dit paddleboard under armen og sejl en tur fra den offentlige bro ved Gudenåen, kun knap 150 meter fra lejligheden. Samtidig er beliggenheden praktisk med eksempelvis blot et par minutters gang til Langsøskolen og Langsøhallen og ligeledes med kort gåafstand til Jysk Musikteater samt et udvalg af gode caféer og indkøbsmuligheder. På trods af nærheden til by og skole er der fredeligt og roligt på adressen, hvor det i øvrigt skal bemærkes, at der er fri parkering.

VELINDRETTET UDEN SPILDPLADS – Der spildes ingen plads på eksempelvis gangareal i lejligheden, der er registreret som en fireværelses og tæller tre rummelige værelser, der ligger fordelt omkring et lækkert, lyst opholdsmiljø med stue og køkken i åben forbindelse. Det ene værelse kan oplagt fungere som master bedroom med sin gode skabsvæg, nem adgang til det rummelige badeværelse og en afsondret placering fjernt fra de to øvrige værelser.

LÆKKERT INVENTAR – Der er tale om en flot og moderne ejendom fra 2004, hvor lejligheden i 2017 har fået køkkenet renoveret med bordplade, vask og hårde hvidevarer af højeste kvalitet. Køkkenet har masser af skabsplads, blandt andet takket være praktiske sokkelskuffer, og det har desuden induktionskomfur med ekstra bredde.

Også badeværelset fremstår pænt, lækkert og funktionelt med eksempelvis en flot glasbruseniche og plads til både vaskemaskine og tørretumbler i det ene hjørne. Med åben forbindelse mellem stue og køkken er der desuden et dejligt lysindfald fra morgen til aften i opholdsmiljøet, der er rummeligt og imødekommende.

JaAltan
4Antal rum
2004Byggeår
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

3.398.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.857 kr.

Udbetaling

170.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

19,602 / 15.606 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kristian Brusgaard-Sørensen
home Silkeborg

Indehaver & ejendomsmægler MDE

brus@home.dk

86827088

86827088