Lerbakkevej 3, Tranebjerg, 8305 Samsø

202 m2 villa

Kontant 1.595.000 kr.

Samsø - Tranebjerg


Centralt beliggende villa med flot udsigt

Præsentabel og højt beliggende bolig midt i det attraktive Tranebjerg – boligen fremstår meget velholdt både ude og inde – ideel til det yngre par der ønsker en rigtig god beliggenhed og mange m2.
Fra boligen er der flot udsigt over noget Tranebjerg – trods den bynære beliggenhed finder du masser af fred og ro i både haven og de tilhørende terrasser.
Tranebjerg som by byder på cafeer, dagligvareindkøb, shopping, skole, sports- og fritidsaktiviteter, kulturtilbud og meget andet – alt sammen i gåafstand fra boligen

Boligen appellerer til parret med børn der ønsker en central placering - både på øen og i byen - alternativt kunne boligen tjene til fritidsbolig for flere par der køber i fællesskab.
Stueplan indeholder:
Indgangspartier på begge sider af villaen, 4 værelser, hvoraf det største tidligere har fungeret som frisørsalon, bryggers, 2 toiletter, det ene med badekar. Lyst og rummeligt køkkenalrum med god plads til større spisebord. Køkkenalrummet har udgang til stenbelagt overdækket terrasse og trappe til tagetagen. En fordelingsgang midt i villaen binder rummene i stueetagen sammen.
Tagetagen indeholde::
Stor lys stue med skråvinduer og med udgang til stor overdækket træterrasse, kvistværelse med udsigt mod vejen, toilet og større værelse i gavlen, som er indrettet til soveværelse og med indbyggede skabe. Kvistværelse kan nedlægges, hvis man ønsker en større stue.
Ejendommen byder på velholdt høj have, samt to store overdækkede terrasser, som er etableret i villaens ene gavl med garage under og tilstødende carport.
Ejendommen kan frit benyttes til helårs- eller fritidsbeboelse efter eget ønske.
Du kan nå frem til en af øens 3 færger på omkring 10 minutter fra ejendommen, uanset om du skal mod Jylland eller Sjælland.

Kontakt home Samsø allerede i dag for en fremvisning
7Antal rum
1979Ombygget
2Antal toiletter
1006 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.873 kr.

Udbetaling

80.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,214 / 7.284 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Ulla Olsen
home Samsø

Daglig Leder - Salg og Vurdering

ullao@home.dk

86590022

86590022