Skodsborgvej 122A, Søllerød, 2840 Holte

121 m2 villa

Kontant 5.395.000 kr.

CHARMERENDE VILLA MED SKOVEN I BAGHAVEN


2840 Holte

Lige i smeltediglen mellem Geels Skov og Ravnholm Skov finder I denne charmerende og rødmurede villa, hvis veldisponerede planløsning, hyggelige haveareal og gode placering tæt på både natur og by med sikkerhed vil pirre interessen hos selv den mest kræsne køber.
Fra hoveddøren træder I ind i entréen i det høje stueplan, hvorfra der er videre adgang til den rummelige stue. Allerede her vil I kunne bemærke, netop hvor indbydende denne bolig er. De brede parketgulve løber gennem etagen som en forbindende rød tråd mellem etagens stue, køkken og bryggers. Særligt stuen er dejligt lys takket være de øst- og vestvendte vinduer, hvor solen kan skinne ind både i morgen- og aftentimerne; og da den er rektangulær i sin udformning, er der plads til at indrette med både spisebord og sofaarrangement. Gennem de franske døre kan I tage vejen ind til køkkenet, som fremstår i meget flot og renoveret stand med eksklusive elementer og indbyggede skabe med integrerede hvidevarer. Hertil kommer førstesalen med en regulær og lys værelsesafdeling samt et badeværelse, alt imens kælderen byder på en række disponible og mulighedsrige rum.
De ydre rammer præsenterer sig ligeledes på charmerende vis, hvor den røde murstens facade henkaster tankerne til den klassiske og gedigne murermestervilla. Ved boligens ene side ses en rummelig carport og et dertilhørende disponibelt rum, alt imens bagsiden åbner op for et rummeligt haveareal med både terrasse og drivhus. Her får hele familien rig mulighed for at anvende de solrige udearealer, hvad end det er til forældrene med grønne fingre, eller børnene, der leger på plænen.
Beliggenheden er perfekt for jer, der sætter pris på Nordsjællands skønne natur, for her grænser Ravnholm Skov næsten op til baghaven, alt imens Geels Skov er beliggende i gåafstand hertil. I er dog ikke langt fra hverken dagligedagens nødvendigheder, offentlig transport eller motorvejen, således at I får det bedste fra begge verdener.
6Antal rum
1957Ombygget
2Antal toiletter
1118 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

5.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

6.399 kr.

Udbetaling

270.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

31,130 / 25.428 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nicolaj Starup Kjelfred
home Holte

Partner & Ejendomsmægler, MDE

nkjo@home.dk

45 41 01 44

45 41 01 44