Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 21. april

kl. 10.00-10.20

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 21. april kl. 10.00-10.20

Snoldelev Bygade 42, 4621 Gadstrup

130 m2 villa

Kontant 2.495.000 kr.

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 21. april

kl. 10.00-10.20

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 21. april kl. 10.00-10.20

Dejlig baghave og gode lokale faciliteter.


Klassisk landsbyvilla med pendlervenlig beliggenhed!

En charmerende villa, et trygt lokalmiljø og komfortabel pendlerafstand til København er karakteristika,der vægter højt for mange boligjægere, og på bygaden i Snoldelev indfrier denne ejendom netop dissekriterier. Her er nemlig tale om en klassisk landsbyvilla, som ovenikøbet byder på en skøn, ugeneret haveog god bonusplads i det bagvedliggende udhus. Velkommen til Ly.

For villaen er ganske rigtigt opført i en tid, hvor husene fik navne, og ejendommen fra 1930 fremstårsom en flot modvægt til de mere standardiserede etplanshuse, der efterhånden overtog billedet på dedanske villaveje. Faktisk fremstår boligen særdeles indbydende med kridhvide facader under et rødt,halvvalmet tegltag, som har antydningen af svaj. Symmetri, murede gesimser og en prominentgavlkvist hører også til byggeriets kendetegn, mens det tilhørende udhus på 42 m2 indeholder bådeværksted, vaskerum og et fyrrum, hvor pillefyret har fået plads.

Med sine 130 boligkvadratmeter har huset en størrelse, der egner sig godt til børnefamilien, og i øvrigtskaber etageadskillelsen en naturlig opdeling af de respektive afsnit. Dermed varetageropholdsrummene overvejende pladsen i stueplan, mens kvadratmeterne på første sal er udnyttet tilværelser. For nuværende har I to af slagsen, men det ene er et dobbeltværelse, og I kan derfor justerepå planløsningen efter behov. I den forbindelse kan I også udnytte én af boligens to stuer til formåletuden at komme i bekneb med pladsen. I finder begge rum i stueplan, som derudover byder påbadeværelse og et pænt køkken med udgang til baghaven.

Og netop baghaven er en skøn sidegevinst. Tættest på huset er der anlagt et læfyldt gårdhavemiljø,mens plænen og de høje, gamle træer sætter farver på det bagerste af matriklen. En lille bærhavegiver lidt til den søde tand, og det samme gør det store æbletræ, der giver et rigt udbytte i sensommeren. 

Allerbagerst finder I en lille låge i hækken, som giver direkte udgang til et stort, rekreativt område. Herer fodboldmål og basketkurve, ligesom byens petanqueklub har sine baner her. Man kan derfor roligtsige, at I møder et godt foreningsliv i byen, som netop i disse år tiltrækker mange børnefamilier. Alt detpraktiske findes lige i nærheden, og mens I har Roskilde mindre end ti kilometer herfra, får I også bloten halv times kørsel til de københavnske brokvarterer.

4Antal rum
1965Ombygget
1063 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.671 kr.

Udbetaling

125.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,395 / 11.504 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Sebastian Palmund
home Roskilde

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

sepa@home.dk

5555 4000

5555 4000